Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Az alábbi ajtóinkat CPL laminált felülettel is megtalálod választékunkban.

Ahogy nőtt az igény a különféle beltéri ajtó típusokra úgy került előtérbe a fokozott kopásállóság mint szempont, amire a gyártók válasza a CPL beltéri ajtó volt. A CPL a köztudatban mint valami keményebb felületet, valami karcállót, valami olyan anyagot jelent, ami bírja az igénybevételt, amit nem kell kicserélni 2 év múlva mert megsérült, vagy mert egyszerűen elkopott. A beltéri ajtó csere nem könnyű és nem olcsó beavatkozás, a bontás újra beépítés ráadásul padló és faljavítási munkákat vonhat maga után, ezért hiába volt olcsó a dekorfóliás ajtó, ha gyakran cserélni kell.

kyoto-7 - ajtóház

Kyoto 7

132.900 Ft-tól
142.900 Ft
fargo - ajtóház

Fargo

108.900 Ft-tól
118.900 Ft
koto - ajtóház

Koto

113.900 Ft-tól
boston-v - ajtóház

Boston V

107.900 Ft-tól
gunma-ii - ajtóház

Gunma II

100.900 Ft-tól
essex-r2 - ajtóház

Essex R2

108.900 Ft-tól
essex-r1 - ajtóház

Essex R1

103.900 Ft-tól
milano - ajtóház

Milano

103.900 Ft-tól
kent - ajtóház

Kent

103.900 Ft-tól
malaga - ajtóház

Malaga

113.900 Ft-tól
velence - ajtóház

Velence

115.900 Ft-tól
125.900 Ft
saint-quentin - ajtóház

Saint-Quentin

151.900 Ft-tól
161.900 Ft
bern-iii - ajtóház

Bern III

128.900 Ft-tól
138.900 Ft
sizuoka - ajtóház

Sizuoka

103.900 Ft-tól
essex-l2 - ajtóház

Essex L2

108.900 Ft-tól
essex-l1 - ajtóház

Essex L1

103.900 Ft-tól
iwaki - ajtóház

Iwaki

105.900 Ft-tól
granada - ajtóház

Granada

108.900 Ft-tól
kyoto - ajtóház

Kyoto

113.900 Ft-tól
coral-springs - ajtóház

Coral Springs

168.900 Ft-tól
178.900 Ft
oxford-iv - ajtóház

Oxford IV

108.900 Ft-tól
hokkaido - ajtóház

Hokkaido

123.900 Ft-tól
chiba - ajtóház

Chiba

107.900 Ft-tól
hilo - ajtóház

Hilo

151.900 Ft-tól
161.900 Ft
kuru - ajtóház

Kuru

151.900 Ft-tól
161.900 Ft
jerez - ajtóház

Jerez

120.900 Ft-tól
130.900 Ft
boston-vi - ajtóház

Boston VI

113.900 Ft-tól
marseille - ajtóház

Marseille

106.900 Ft-tól
106.900 Ft
oxford-ii - ajtóház

Oxford II

103.900 Ft-tól
gunma-iii - ajtóház

Gunma III

105.900 Ft-tól
new-york - ajtóház

New York

164.900 Ft-tól
174.900 Ft
parizs - ajtóház

Párizs

105.900 Ft-tól
oxford-tr - ajtóház

Oxford TR

120.900 Ft-tól
130.900 Ft
peru - ajtóház

Peru

151.900 Ft-tól
161.900 Ft
bern - ajtóház

Bern

110.900 Ft-tól
kyoto-5 - ajtóház

Kyoto 5

128.900 Ft-tól
138.900 Ft
akita - ajtóház

Akita

118.900 Ft-tól
teramo - ajtóház

Teramo

128.900 Ft-tól
138.900 Ft
Tapasztalatunk szerint egy CPL beltéri ajtó akár 10 év intenzív használat alatt sem jut el arra az elhasználódási szintre, ami már zavarja a felhasználót, ráadásul egy a vásárlókat leginkább érintő tulajdonságával is toronymagasan kiemelkedik az egyszerűbb nyílászárók közül, ez pedig a szín, ugyanis a gyártók által jelenleg rendelkezésre álló felületek között a CPL esetében van a legnagyobb színválaszték, mert az alapanyagot előállító a bútorlap gyártók is ezt fejlesztik a leginkább. Ezt a terméket regionális 100-200 főt foglalkoztató “kis” üzemek állítják elő, általánossá vált az alapértelmezett méretpontos egyedi méretű gyártás, ami ugyanazt jelenti mint ruhában a konfekciótól eltérő szabó által testünkre szabott öltöny: nem fog szorítani és garantáltan jól áll. A méretpontosságot érdemes maximálisan kiaknázni, amihez elengedhetetlen szolgáltatás a helyszíni felmérés. Felmérésnél az Ajtóház képviselője ellátogat az építkezés vagy a felújítás helyszínére és megvizsgálja felméri az ajtónyilasokat, amennyiben szükséges megfelelő műszaki tanáccsal látja el a kivitelezőt, kőművest esetleg a tulajdonost. Az egyedi méretű gyártás lehetővé teszi a teljesen eltérő falnyílásméretek lekövetését, de érdemes legalább az áthidalók tekintetében egységességre törekedni. Az ajtókat fogadó falnyílásoknál legtöbbször szükséges a falfülek más néven falkávák megléte, amivel kapcsolatban rengeteg műszaki leírást és szemléltető videót is készítettünk. Egyediség nem merül ki az egyedi méretű gyártásban, modellek, üvegezések, intarziák, díszítések sokasága elképesztő termékpalettát vonultat fel, ha nem slágermodelleket választunk akkor kicsi az esély, hogy ajtónkat ismerősünk lakásában viszontlássuk. Karc és kopásállóságban a CPL-t követő kategória a HPL ajtócsalád, ami acéltokos és magasabb árfekvésű lévén inkább közületi, ipari felhasználásra termett. A regionális üzemek szezontól függően 6-10 hét alatt készítik el az ajtókat ami nagyjából egybe esik a vásárlói igényekkel, jellemzően inkább a CPL ajtó vár a beépítésre mint a megrendelő az ajtóra. Összefoglalva a CPL beltéri ajtó azon túl hogy karcálló, hogy hatalmas színválasztékot vonultat fel, viszonylag gyorsan elkészül még garantáltan igazodik az otthonunk akár teljesen egyedi falnyílás méreteihez, igazi főnyeremény a középkategóriát keresők körében!


Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ÍGY VÁLASSZ BELTÉRI AJTÓT!Ajtóház

A két legfontosabb kérdés: Milyen legyen a beltéri ajtó felülete és milyen legyen a dizájnja? Az többi paraméter (méret, lapszerkezet, szigetelés) általában csak pár perc gondolkozást igényel.

Néhány beruházó felismerte a beltéri ajtóban rejlő lehetőséget, prémium kategóriás nyílászárókkal “húzzák fel” az amúgy nem kifejezetten igényes megoldásokat tartalmazó ingatlanjaikat. A plusz párszázezer forint többletköltségből 2-3 millió extra bevételre tesznek szert eladáskor, de a külföldi diákok számára kiadandó bérlakásokba is általános választás a százezres beltéri ajtó.

Ajtóház

Szabvány dekor, CPL, porfestett, fafurnér... Ha kedvező ár-fekvésű beltéri ajtót keresel, akkor érdemes dekor vagy CPL felületben gondolkoznod. Ha szeretsz gyönyörködni az apró részletekben, fogékony vagy a természetes anyagok nyújtotta szépségre, akkor válaszd a porfestett vagy fafurnér felületet.

Ha nem tudod eldönteni, hogy mennyit áldozz rá, akkor azt tanácsoljuk, hogy vedd figyelembe az ingatlanod általános műszaki színvonalát, az ingatlanpiacon belüli tervezett pozícióját. Ezekhez a tényezőkhöz igazítsd a beltéri ajtódat, ugyanis az ajtó hatalmas felület, és függőlegesen áll a lakásban, nem tudod nem észrevenni.

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »