Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Prémium kategóriás beltéri ajtóinkról...

Gyakori kérdés mitől prémium a prémium ajtó. De ez a kérdés csak addig merül fel, amíg a kérdező nem találja szemben magát az ajtókkal ugyanúgy, mint ahogy autóvásárlásnál is magáért beszél egy felsőkategóriás Lexus, ha látjuk vagy beleülünk, ahogy egy Lois Voitton táskánál sem kérdés az, mitől prémium kategória és miért kerül annyiba. Bemutatótermeinkben bárki elsőre be tudja azonosítani az egyes kategóriákat, hiába nem ért egyáltalán az ajtókhoz, hiszen nagyon másképp néz ki az a termék, ami jórészt kézimunkával készül mint az, amit robotok gyártanak. A prémium kategóriát az Ajtóháznál a festékszórt és a nemesfa felületű beltéri ajtók képviselik.

Ha prémium akkor legyen egyedi

Ezek a termékek - mivel zömében kézimunkával készülnek - hatalmas mozgásteret engednek a vásárlóknak. Már ez önmagában egy akkora pozitívum a közép - vagy alsókategóriás termékekkel szemben, aminek kevesen tudnak ellenállni. Ezeken a beltéri ajtókon lehet variálni az üvegmezőkkel, a fémcsíkokkal, lehet változtatni a marásmintákon, össze lehet kombinálni két modellt. Sok esetben Megrendelőink rajzokat készítenek, vagy együtt készítjük. Néhány termékpalettánkon szereplő modellünket maguk a Megrendelőink teremtettek meg, tehát az egyediség szinte magától értetődik és ez nagyon fontos ennél kategóriánál.

Színárnyalat és mintázat, szinte a legfontosabb kérdés

Ha valaki prémium kategóriás beltéri ajtót választ, akkor nem elégszik meg 20 féle színnel, 20 féle mintázattal. A prémium vásárló napokig, hetekig variál a színekkel, tanácsadókat, lakberendezőket von be, megvizsgálja többféle fényviszonyban, próbapanelokat fújat velünk, összenézi az egyedi bútorok színével, padlóval stb. Prémium kategóriásfestékszórtbeltéri ajtóinknál alkalmazott német RAL GmbH által létrehozott széleskörűen elterjedt RAL színskálánk a végtelennek tűnő színvariációival, legigényesebb vásárlóinknak is komoly fejtörést okoz, hiszen a klasszikus színek mellet metál, fluoreszkáló, matt, fényes és köztes árnyalatok is elérhetőek.

Nemesfa felületű beltéri ajtóinkról is több cikket írtunk korábban. Ennek a kategóriának a lényege, hogy létező valódi fát alkalmazunk az ajtó felületén mindenhol, nincs fólia, nincs utánzat, és szinte az összes természetben elérhető fa - amelyik alkalmas bútorgyártásra - megjelenhet a lakásunkban. Minden ajtó egyedi ugyanúgy, ahogy minden fa is egyedi, nem lesz két tökéletesen egyforma ajtónk a lakásban, az összkép mégis egységes és végtelenül természetközeli lesz. Ha nem nyújtanának elegendő színvariációt az egyedi fák által felkínált árnyalatok, lehetőségünk van egyedi színre pácolni vagy olajozni az ajtókat. Páckatalógus alapján tudunk a világos tölgyből Wenge színű szinte feketés sötétet, világos bükkből cseresznye árnyalatot, cseresznyéből mahagónit, sötétebb felületekből pedig “meszeléssel” tudunk világosat készíteni, és így tovább. Ezek az ajtók már rég nem csak a klasszikus vonalat képviselik. Plattolt betétes rusztikus ajtókra egyre kevesebb az igény, viszont a piac meglelte a kategóriában rejlő potenciált, és megszülettek modern, a kor igényeihez jobban illeszkedő ajtócsodák, ultra egzotikus nemesfa felülettel, rozsdamentes fémekkel, edzett üvegekkel kombinálva.

Méretben is jöhetnek az extra igények

A felmérés alapú centiméter pontosságú méretre gyártás már szinte a középkategóriánál (CPL ajtó) is természetesnek számít - másképp nem is igazán lehet boldogulni hazánkban- , de az őrült méret igényeket csak a prémium kategória tudja kiszolgálni. 2,2 méter széles kétszárnyú ajtót szeretnél? Nem probléma! 2,6 méter magas egyszárnyú LOFT ajtót szeretnél úgy, hogy teljes magasságban egy ajtólap funkcionál felülvilágító nélkül? Nem probléma! 48 centi vastag a falad és át akarod fogni az egészet? Nem probléma! Persze problémának probléma, az asztalosnak, a raktárosnak, a fuvarosnak, a beépítőnek, lévén embereknek kell előállítani és mozgatni az ilyen dimenziókkal megáldott beltéri ajtókat, de a Megrendelőnek nem probléma, mi pedig megoldjuk és ez a lényeg!

Műszaki tartalom felteszi az I-re a pontot

Nemrég divatba jöttek az olyan minimál stílusú ajtók, ahol már az ajtólap egy speciális nagy teherbírású (és természetesen drága) rejtett pántnak köszönhetően belesimul a tokba, ezeket hívjuk még falc nélküli, illetve síkban záródó ajtóknak. Hatalmas igény van erre a megoldásra a prémium kategóriás beltéri ajtók esetében, a minőségi megvalósításért viszont itt is fizetni kell. A speciális pántok nem olcsók, az ajtólapnak nyílegyenesnek kell lennie mindenféle kivitel, modell és méret esetében, ezt megvalósítani pedig tömegtermelésben szinte lehetetlen, de egy ajtó manufaktúránál viszont ez természetes feladat. Ezen felül még jöhetnek az exklúzívkilincsek, kulcslyuk nélküli kialakítások, kényelmi zárak, automata hangszigetelő küszöbök, mert ezek az ajtók már jóval többek mint szimpla nyílászárók!phoenix - ajtóház

Phoenix

78.900 Ft-tól
83.900 Ft
oxford-iv - ajtóház

Oxford IV

108.900 Ft-tól
koto - ajtóház

Koto

113.900 Ft-tól
bilbao - ajtóház

Bilbao

126.900 Ft-tól
akita - ajtóház

Akita

118.900 Ft-tól
boston-v - ajtóház

Boston V

107.900 Ft-tól
gunma-ii - ajtóház

Gunma II

100.900 Ft-tól
essex-r1 - ajtóház

Essex R1

103.900 Ft-tól
milano - ajtóház

Milano

103.900 Ft-tól
kent - ajtóház

Kent

103.900 Ft-tól
malaga - ajtóház

Malaga

113.900 Ft-tól
velence - ajtóház

Velence

115.900 Ft-tól
125.900 Ft
saint-quentin - ajtóház

Saint-Quentin

151.900 Ft-tól
161.900 Ft
bern-iii - ajtóház

Bern III

128.900 Ft-tól
138.900 Ft
sizuoka - ajtóház

Sizuoka

103.900 Ft-tól
essex-l1 - ajtóház

Essex L1

103.900 Ft-tól
gulf - ajtóház

Gulf

122.900 Ft-tól
iwaki - ajtóház

Iwaki

105.900 Ft-tól
granada - ajtóház

Granada

108.900 Ft-tól
kyoto - ajtóház

Kyoto

113.900 Ft-tól
coral-springs - ajtóház

Coral Springs

168.900 Ft-tól
178.900 Ft
corona - ajtóház

Corona

234.900 Ft-tól
254.900 Ft
fargo - ajtóház

Fargo

103.900 Ft-tól
118.900 Ft
hokkaido - ajtóház

Hokkaido

123.900 Ft-tól
indianapolis - ajtóház

Indianapolis

122.900 Ft-tól
kobe - ajtóház

Kobe

283.900 Ft-tól
303.900 Ft
monte-carlo - ajtóház

Monte Carlo

239.900 Ft-tól
239.900 Ft
sussex - ajtóház

Sussex

276.900 Ft-tól
296.900 Ft
tokio - ajtóház

Tokio

240.900 Ft-tól
260.900 Ft
murano - ajtóház

Murano

219.900 Ft-tól

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ÍGY VÁLASSZ BELTÉRI AJTÓT!Ajtóház

A két legfontosabb kérdés: Milyen legyen a beltéri ajtó felülete és milyen legyen a dizájnja? Az többi paraméter (méret, lapszerkezet, szigetelés) általában csak pár perc gondolkozást igényel.

Néhány beruházó felismerte a beltéri ajtóban rejlő lehetőséget, prémium kategóriás nyílászárókkal “húzzák fel” az amúgy nem kifejezetten igényes megoldásokat tartalmazó ingatlanjaikat. A plusz párszázezer forint többletköltségből 2-3 millió extra bevételre tesznek szert eladáskor, de a külföldi diákok számára kiadandó bérlakásokba is általános választás a százezres beltéri ajtó.

Ajtóház

Szabvány dekor, CPL, porfestett, fafurnér... Ha kedvező ár-fekvésű beltéri ajtót keresel, akkor érdemes dekor vagy CPL felületben gondolkoznod. Ha szeretsz gyönyörködni az apró részletekben, fogékony vagy a természetes anyagok nyújtotta szépségre, akkor válaszd a porfestett vagy fafurnér felületet.

Ha nem tudod eldönteni, hogy mennyit áldozz rá, akkor azt tanácsoljuk, hogy vedd figyelembe az ingatlanod általános műszaki színvonalát, az ingatlanpiacon belüli tervezett pozícióját. Ezekhez a tényezőkhöz igazítsd a beltéri ajtódat, ugyanis az ajtó hatalmas felület, és függőlegesen áll a lakásban, nem tudod nem észrevenni.

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »