Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Mi szeretjük a panellakásokat is!

Mi az Ajtóháznál kifejezetten szeretjük a panellakásokat! Hogy miért? Mint beltéri ajtós cég, az elmúlt 17 év alatt legkevesebb 50-80 000 panel ajtót értékesítettünk. Ezek jó részét fel is mértük és le is telepítettük, így hatalmas panellakással kapcsolatos tapasztalatra, szaktudásra tettünk szert. Ezt természetesen szívesen meg is osztjuk Megrendelőinkkel.

Panellakásból is lehet szép otthon

Tapasztalatunk szerint egy panellakásból pontosan olyan szép otthont lehet kialakítani, mint bármely más, akár új építésű lakásból. Jellemzően jók a terek, ezeknek a lakásoknak jó az elosztásuk, mai mércével már szinte nagynak számítanak a szobák. Megfelelő anyagválasztással és szakipari munkával csodálatos eredményeket lehet elérni.

panel 01

A lehetséges problémákra mi ismerjük a megoldást!

A panellakások merőben eltérnek agy normál lakástól: gyakoriak a ferde falak, rendszeresek a rendkívül vékony 4-6 cm vastagságú falak. De a 15 cm-es falaknál is van egy 6 cm-es kiscsonk, szintkülönbségek vannak a vizes helyiségek és az előszobák között. És itt véget is értek a gondok.

Ezeknek a panel problémáknak a megoldása speciális szaktudást igényel a felmérés és telepítés szempontjából is. A panelnyílások egyedi méretére gyártott ajtó is elengedhetetlen feltétele a sikernek.

panel 02

Ez is érdekelhet:

Hogyan cseréljük panellakásunk beltéri ajtajait?

Mi örülünk a panelnak!

Az Ajtóház eljutott oda, hogy az értékesítők, felmérők, telepítők kifejezetten örülnek, ha meglátják hogy a megrendelőlapon panellakás szerepel, hiszen nem fogunk semmi olyan szokatlan, vagy váratlan problémával találkozni, amire már ne lenne meg rég a mindenki számára megfelelő megoldásunk. Az értékesítők már a megrendelés felvételénél az irodában megbeszélik a Megrendelőkkel, mit lehet tenni a felújítás során a legszebb eredmény elérése érdekében.

panel 03

Mindenre tudjuk a megoldást.

De ha csak beltéri ajtó cseréről van szó, és nincs lehetőség kisebb-nagyobb átalakításra, akkor sincs gond, kihozzuk a maximumot az adott helyzetből, mert akárhogy is, a panelajtó mindig beépíthető, feltéve ha szakember mérte fel a nyílásokat!

panel 04

Pár apróságnak tűnő, de egy beltéri ajtós számára rendkívül fontos panelház tulajdonság

  • - nagyon jól ismerjük a panellakások sajátosságait és mindenre van tökéletes megoldásunk
  • - mindig van parkoló a teherautónak, nem kell messziről cipelni a beltéri ajtókat
  • - 90%-ban van lift, amibe be is férnek a beltéri ajtók, így nem kell kézben felvinni a lakásokba semmit
  • - a lakások előtti folyosók alkalmasak a szerelésre, könnyedén elférünk
  • - a beltéri ajtók falnyílása mivel beton, nem omlik, nem mállik, borzalmasan erősen tartják az ajtókat
  • - a lakástulajdonosok az átlagosnál sokkal jobban örülnek az új ajtóknak
phoenix - ajtóház

Phoenix

78.900 Ft-tól
83.900 Ft
oxford-iv - ajtóház

Oxford IV

108.900 Ft-tól
koto - ajtóház

Koto

113.900 Ft-tól
bilbao - ajtóház

Bilbao

126.900 Ft-tól
akita - ajtóház

Akita

118.900 Ft-tól
boston-v - ajtóház

Boston V

107.900 Ft-tól
gunma-ii - ajtóház

Gunma II

100.900 Ft-tól
essex-r1 - ajtóház

Essex R1

103.900 Ft-tól
milano - ajtóház

Milano

103.900 Ft-tól
kent - ajtóház

Kent

103.900 Ft-tól
malaga - ajtóház

Malaga

113.900 Ft-tól
velence - ajtóház

Velence

115.900 Ft-tól
125.900 Ft
saint-quentin - ajtóház

Saint-Quentin

151.900 Ft-tól
161.900 Ft
bern-iii - ajtóház

Bern III

128.900 Ft-tól
138.900 Ft
sizuoka - ajtóház

Sizuoka

103.900 Ft-tól
essex-l1 - ajtóház

Essex L1

103.900 Ft-tól
gulf - ajtóház

Gulf

122.900 Ft-tól
iwaki - ajtóház

Iwaki

105.900 Ft-tól
granada - ajtóház

Granada

108.900 Ft-tól
kyoto - ajtóház

Kyoto

113.900 Ft-tól
coral-springs - ajtóház

Coral Springs

168.900 Ft-tól
178.900 Ft
corona - ajtóház

Corona

234.900 Ft-tól
254.900 Ft
fargo - ajtóház

Fargo

103.900 Ft-tól
118.900 Ft
hokkaido - ajtóház

Hokkaido

123.900 Ft-tól
indianapolis - ajtóház

Indianapolis

122.900 Ft-tól
kobe - ajtóház

Kobe

283.900 Ft-tól
303.900 Ft
monte-carlo - ajtóház

Monte Carlo

239.900 Ft-tól
239.900 Ft
sussex - ajtóház

Sussex

276.900 Ft-tól
296.900 Ft
tokio - ajtóház

Tokio

240.900 Ft-tól
260.900 Ft
murano - ajtóház

Murano

219.900 Ft-tól
Az tolóajtó típusok becsapódásgátlását segíti a dupla-fékes tolóajtó / csillapított tolóajtó változat. A CPL laminált felületnél, valamint a festékszórt és a nemesfa (felületeinkről itt olvashatsz bővebben) kínálatunkban szereplő összes beltéri ajtó modell rendelhető tolóajtó kivitelben, legyen az tele vagy üvegezett tolóajtó. Tele üveges tolóajtó rendelésére is van lehetőség, az üveg toló ajtó típusok a Monte Carlo és a Murano tolóajtó modellek, ez utóbbi ajtótok nélküli kivitelben érhető el, de szükség esetén külön átjárótok rendelhető hozzá. Az üveges tolóajtó is lehet fal előtt futó tolóajtó, de bújtathatod falba is, azaz lehet falban futó tolóajtó modellként rendelni (pl. Monte Carlo modell). Kiegészítőinket itt találod. A fal előtt futó kiviteleknél nagyobb a hangsúlyt kap az tény, hogy egyszerű, olcsó, könnyen szerelhető praktikus konstrukció legyen, mely akár egy meglévő nyíló beltéri ajtó nyílásába és a panellakásokba is könnyűszerrel beépíthető. A falban futó tolóajtók hatalmas népszerűségnek örvendenek, hiszen a nyitott ajtószárny teljes mértékben eltűnik a falban, ezáltal nem foglal helyet egyik helyiségben sem. A falban futó tolóajtó vasalatok az ajtók telepítésétől függetlenül a lakás falainak, tereinek kialakítása során a gipszkartonos vagy a kőműves által lesznek beépítve.


Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ÍGY VÁLASSZ BELTÉRI AJTÓT!Ajtóház

A két legfontosabb kérdés: Milyen legyen a beltéri ajtó felülete és milyen legyen a dizájnja? Az többi paraméter (méret, lapszerkezet, szigetelés) általában csak pár perc gondolkozást igényel.

Néhány beruházó felismerte a beltéri ajtóban rejlő lehetőséget, prémium kategóriás nyílászárókkal “húzzák fel” az amúgy nem kifejezetten igényes megoldásokat tartalmazó ingatlanjaikat. A plusz párszázezer forint többletköltségből 2-3 millió extra bevételre tesznek szert eladáskor, de a külföldi diákok számára kiadandó bérlakásokba is általános választás a százezres beltéri ajtó.

Ajtóház

Szabvány dekor, CPL, porfestett, fafurnér... Ha kedvező ár-fekvésű beltéri ajtót keresel, akkor érdemes dekor vagy CPL felületben gondolkoznod. Ha szeretsz gyönyörködni az apró részletekben, fogékony vagy a természetes anyagok nyújtotta szépségre, akkor válaszd a porfestett vagy fafurnér felületet.

Ha nem tudod eldönteni, hogy mennyit áldozz rá, akkor azt tanácsoljuk, hogy vedd figyelembe az ingatlanod általános műszaki színvonalát, az ingatlanpiacon belüli tervezett pozícióját. Ezekhez a tényezőkhöz igazítsd a beltéri ajtódat, ugyanis az ajtó hatalmas felület, és függőlegesen áll a lakásban, nem tudod nem észrevenni.

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »