Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Gyakran ismételt kérdések

Beltéri ajtó választásnál rendszerint azt szoktuk javasolni, hogy mind modell, mind kategória szempontjából arra kell törekedni, hogy illeszkedjen a lakás színvonalához és stílusához. 

Egy albérletbe, egy bérlakásba nem feltétlenül indokolt a prémium szegmensből válogatnunk hacsak nem luxus igényeket akarunk kiszolgálni. 

Az 1,8 milliós négyzetméterárnál sem szerencsés CPL kategóriából válogatnunk, mert le fogja húzni az ingatlant a beltéri ajtó. 

Ha valaki nagyon nehezen tudja eldönteni melyik kategóriából válasszon, azt szoktuk javasolni, hogy gondolja végig a konyhabútort, az egyéb bútorokat, a lámpákat milyen kategóriából válogatta össze, és azonos kategóriából válogasson beltéri ajtót is. 

Egy kategória van, amit minden esetben fenntartással ajánlunk szinte mindenkinek, az a kizárólag MSZ méretben elérhető dekorfóliás ajtó, amit elsősorban tartósság tekintetében nem preferálunk. Modellek tekintetében viszont képtelenség tanácsot adni, hacsak annyit nem, hogy modern lakásba modern ajtót, klasszikus lakásba klasszikus ajtót, semleges lakásba semleges ajtót válasszanak. Szín választást meg szinte minden esetben a hölgyek döntenek és ez így is van rendjén :).  

Talán a legjobb megoldás két lépéses: 

1. jöjjenek el bemutatótermünkbe, beszélgessünk, mérjük fel a lehetőséget. 

2. Ez alapján Önök döntik el, hogy milyen beltéri ajtó felel meg leginkább elképzeléseiknek. 

Beltéri ajtó szinte kizárólag tokkal együtt vásárolható, ajtónak hívni egy ajtólapot meglehetősen "barkácsáruházas" fogás. 

Nálunk minden ajtólap tokkal együtt van beárazva, ez alól kivételt képez ha csak átjáró tokot választ valaki, vagy ha tolóajtót rendel tok nélkül, ugyanis tolóajtónál csak a nyílást takarja a tok, tartó funkciója nincsen, ha valaki nem tart igényt tokra, el lehet hagyni. Senkinek nem javasoljunk, hogy ajtólapunkat más idegen cég tokjára próbálja meg felapplikálni, mert az egyedi gyártás miatt nem fog sikerülni. 

Érdemes ezzel kapcsolatban is ellátogatni bemutatótermünkbe, egy ingyenes beszélgetésre, tanácsadásra, és ezek után meghozni a döntést. 

Sokféle anyagból készül a mai modern ajtóházas beltéri ajtó, de ha egy anyagot kell kiemelnünk akkor az az MDF lesz. 

Az MDF egy rendkívül könnyen megmunkálható nagy szilárdságú anyag, ami tökéletesnek bizonyult az ajtók keretszerkezetéhez és tokjához. 

Ami leginkább azonosít egy ajtót az az ajtó felülete, itt megkülönböztetünk, 

felületeket. 

Az egyik legfontosabb tényező az elkészítési határidő, ezt mi is jól tudjuk. 

A beltéri ajtó gyártási határideje szezonálisan változó, de kijelenthetjük, hogy ahogy megyünk bele az évbe, úgy nő 4-5 hétről 6-8 hétre és az év végi nagy hajtás idején sajnos a 10-12 hetes gyártási határidő sem ritka.

Megrendelőinket konkrétan a megrendelés pillanatában tájékoztatjuk a várható gyártási határidőről, amitől viszont nagyon ritkán térünk el. Így kiszámítható az építkezés, vagy felújítás során, hogy mikorra érkeznek a legyártott ajtók.  

Bemutatótermeinkben igyekszünk minden beltéri ajtóhoz szükséges tartozékot értékesíteni, így természetesen több száz kilincs, ütköző és szellőző közül választhatsz. Érdemes előtte böngészni weboldalunkat, de a helyszíni, bemutatótermünkben történő személyes tanácsadást is jó szívvel ajánljuk Önnek. 

Röviden: képzeld magad az ajtó pántoldalára (tehát hogy húznod kelljen az ajtót nyitáshoz). Amelyik oldalon a pántot látod (vagy rejtett pánt esetén látnád), olyan olyan nyitásirányú az ajtó. Ha jobb oldalon van a pánt akkor jobbos ha bal oldalon van a pánt akkor balos az ajtó.

Ez a kis video tökéletesen szemlélteti a nyitásirányt, kérlek, nézd meg!  

Egy szóval: természetesen! 

Panelba egyedi ajtó kell, de termékpalettánk 2/3-a alapáron “tudja” is a méretre gyártást. Itt különös fontosságot maga az ajtótok

Neked csak arra kell figyelned, hogy ne dekorfóliás ajtót válassz. Olvasd el ezzel kapcsolatos segítségünket, sok hasznos információt találsz itt. 

1107 Budapest Száva u. 8. a pesti üzletünk címe, 1032 Budapest, Bécsi út 185. a budai üzletünk címe.

Képeket a kapcsolat menüpontban találsz.

Természetesen, számos szerkezetet tartunk készleten.
Részleteket itt találsz

Igen. Bontáson kívül minden beltéri ajtóval kapcsolatos szolgáltatást vállalunk, így felmérünk, szállítunk és telepítünk is. 

Gyere el hozzánk bemutatótermünkbe, hogy személyesen tudjuk átbeszélni az összes részleteket.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »