Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Az alábbi ajtóinkat dekorfóliás felülettel is megtalálod választékunkban.

A dekorfóliás ajtót szokás még szabvány ajtónak, vagy dekor ajtónak nevezni, lényegében ez a kategória mindig egy tömeggyártásban előállított, különböző országokban elterjedt szabványméret szerint készülő, kedvező árú beltéri ajtót jelent. Ezt a kategóriát jellemzően azok a felhasználók választják, akiknek gyorsan vagy azonnal van szükségük olcsó ajtóra, és ezért hajlandóak lemondani az olyan egyedi gyártású, magasabb kategóriás ajtók tulajdonságairól, mint egyedi méretű gyártás, kopásálló felület, esetleg festékszórt vagy nemesfa felület, falc nélküli kialakítás, stb.

Ha panellakásban élsz, a többi felület ajtóiból válassz!
phoenix - ajtóház

Phoenix

78.900 Ft-tól
83.900 Ft
koto - ajtóház

Koto

113.900 Ft-tól
boston-v - ajtóház

Boston V

107.900 Ft-tól
gunma-ii - ajtóház

Gunma II

100.900 Ft-tól
essex-r1 - ajtóház

Essex R1

103.900 Ft-tól
essex-r2 - ajtóház

Essex R2

108.900 Ft-tól
milano - ajtóház

Milano

103.900 Ft-tól
kent - ajtóház

Kent

103.900 Ft-tól
malaga - ajtóház

Malaga

113.900 Ft-tól
sizuoka - ajtóház

Sizuoka

103.900 Ft-tól
essex-l2 - ajtóház

Essex L2

108.900 Ft-tól
essex-l1 - ajtóház

Essex L1

103.900 Ft-tól
iwaki - ajtóház

Iwaki

105.900 Ft-tól
granada - ajtóház

Granada

108.900 Ft-tól
kyoto - ajtóház

Kyoto

113.900 Ft-tól
oxford-iv - ajtóház

Oxford IV

108.900 Ft-tól
hokkaido - ajtóház

Hokkaido

123.900 Ft-tól
chiba - ajtóház

Chiba

107.900 Ft-tól
boston-vi - ajtóház

Boston VI

113.900 Ft-tól
marseille - ajtóház

Marseille

101.900 Ft-tól
106.900 Ft
oxford-ii - ajtóház

Oxford II

103.900 Ft-tól
gunma-iii - ajtóház

Gunma III

105.900 Ft-tól
parizs - ajtóház

Párizs

105.900 Ft-tól
bern - ajtóház

Bern

110.900 Ft-tól
akita - ajtóház

Akita

118.900 Ft-tól
A dekorfóliás beltéri ajtó felülete bár kopásállóság szempontjából messze elmarad a CPL beltéri ajtó kategóriától, normál körülmények között azért jópár évet képesek szolgálni anélkül, hogy esztétikailag indokolt lenne cseréjük. A sok lakásos társasházak vagy lakóparkok esetében a kivitelezők legtöbbször nem tudnak lemenedzselni egyedi igényeket, úgy kezelik a beltéri ajtó kérdést mintha mezei építőanyag lenne, itt nem számít más, mint hogy az ajtó a funkcióját ellássa, tehát nyíljon csukódjon és lehetőleg ne legyen vele műszaki probléma, és ebből a szempontból a dekorfóliás ajtó valóban verhetetlen. Ezek az ajtók hiábaa habkönnyűek, egyszerű a felületük és készülnek hatalmas mennyiségben, a stabil kiforrott tömeggyártásnak köszönhetően műszakilag kifogástalannak számítanak, nem görbék, nem vetemednek, új korukban felületi vagy gyártási hiba nem jellemzi őket.


    
         
    
              

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ÍGY VÁLASSZ BELTÉRI AJTÓT!Ajtóház

A két legfontosabb kérdés: Milyen legyen a beltéri ajtó felülete és milyen legyen a dizájnja? Az többi paraméter (méret, lapszerkezet, szigetelés) általában csak pár perc gondolkozást igényel.

Néhány beruházó felismerte a beltéri ajtóban rejlő lehetőséget, prémium kategóriás nyílászárókkal “húzzák fel” az amúgy nem kifejezetten igényes megoldásokat tartalmazó ingatlanjaikat. A plusz párszázezer forint többletköltségből 2-3 millió extra bevételre tesznek szert eladáskor, de a külföldi diákok számára kiadandó bérlakásokba is általános választás a százezres beltéri ajtó.

Ajtóház

Szabvány dekor, CPL, porfestett, fafurnér... Ha kedvező ár-fekvésű beltéri ajtót keresel, akkor érdemes dekor vagy CPL felületben gondolkoznod. Ha szeretsz gyönyörködni az apró részletekben, fogékony vagy a természetes anyagok nyújtotta szépségre, akkor válaszd a porfestett vagy fafurnér felületet.

Ha nem tudod eldönteni, hogy mennyit áldozz rá, akkor azt tanácsoljuk, hogy vedd figyelembe az ingatlanod általános műszaki színvonalát, az ingatlanpiacon belüli tervezett pozícióját. Ezekhez a tényezőkhöz igazítsd a beltéri ajtódat, ugyanis az ajtó hatalmas felület, és függőlegesen áll a lakásban, nem tudod nem észrevenni.

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »