Az alábbi ajtóinkat nemesfa felülettel is megtalálod választékunkban.

A nemesfa felületű ajtót szokás fafurnér ajtónak, furnéros ajtónak nevezni. A beltéri ajtók ezen kategóriája mindig a prémium szegmenst képviselik, jellemzően kis üzemek kézzel készült termékei, ahol igen nagy szabadságot élveznek az egyedi megrendelői igények. Ezek az ajtók belső szerkezetüket tekintve nagy hasonlóságot mutatnak az alsóbb kategóriák szerkezetével, a felhasznált anyagok vonatkozásában mind minőségben, mind anyagvastagságban jóval túlmutatnak azokon. Egy furnér vagy nemesfa felületű beltéri ajtó esetében a felhasználó számára kifejezetten fontos a teljesen egyértelműen beazonosítható valódi fa felület mind a lapon, mind a tokon. A nemesfa beltéri ajtó felülete mindig valódi fa, a fa felület vastagsága bár 1 mm alatti, a lakkozásnak és egyéb felületkezelésnek köszönhetően mégis ellenálló és ami még ennél is fontosabb káprázatosan szép.

akita - ajtóház

Akita

99.900 Ft-tól
bern - ajtóház

Bern

89.900 Ft-tól
bern-iii - ajtóház

Bern III

119.900 Ft-tól
bilbao - ajtóház

Bilbao

106.900 Ft-tól
boston-iii - ajtóház

Boston III

79.900 Ft-tól
boston-v - ajtóház

Boston V

89.900 Ft-tól
boston-vi - ajtóház

Boston VI

94.900 Ft-tól
chiba - ajtóház

Chiba

90.900 Ft-tól
coral-springs - ajtóház

Coral Springs

156.900 Ft-tól
dover - ajtóház

Dover

186.900 Ft-tól
essex-l1 - ajtóház

Essex L1

84.900 Ft-tól
essex-r1 - ajtóház

Essex R1

84.900 Ft-tól
fargo - ajtóház

Fargo

96.900 Ft-tól
granada - ajtóház

Granada

89.900 Ft-tól
gulf - ajtóház

Gulf

103.900 Ft-tól
gunma-ii - ajtóház

Gunma II

84.900 Ft-tól
gunma-iii - ajtóház

Gunma III

89.900 Ft-tól
hilo - ajtóház

Hilo

147.900 Ft-tól
hokkaido - ajtóház

Hokkaido

104.900 Ft-tól
indianapolis - ajtóház

Indianapolis

103.900 Ft-tól
iwaki - ajtóház

Iwaki

89.900 Ft-tól
jerez - ajtóház

Jerez

113.900 Ft-tól
kent - ajtóház

Kent

84.900 Ft-tól
kingston - ajtóház

Kingston

201.900 Ft-tól
koto - ajtóház

Koto

94.900 Ft-tól
kuru - ajtóház

Kuru

147.900 Ft-tól
kyoto - ajtóház

Kyoto

94.900 Ft-tól
kyoto-5 - ajtóház

Kyoto 5

119.900 Ft-tól
malaga - ajtóház

Malaga

94.900 Ft-tól
marseille - ajtóház

Marseille

89.900 Ft-tól
milano - ajtóház

Milano

84.900 Ft-tól
mito - ajtóház

Mito

90.900 Ft-tól
monte-carlo - ajtóház

Monte Carlo

183.900 Ft-tól
new-york - ajtóház

New York

147.900 Ft-tól
oxford-ii - ajtóház

Oxford II

84.900 Ft-tól
oxford-iv - ajtóház

Oxford IV

89.900 Ft-tól
parizs - ajtóház

Párizs

89.900 Ft-tól
peru - ajtóház

Peru

147.900 Ft-tól
phoenix - ajtóház

Phoenix

59.900 Ft-tól
64.900 Ft
saint-quentin - ajtóház

Saint-Quentin

147.900 Ft-tól
sizuoka - ajtóház

Sizuoka

84.900 Ft-tól
sussex - ajtóház

Sussex

201.900 Ft-tól
teramo - ajtóház

Teramo

118.900 Ft-tól
torino - ajtóház

Torino

113.900 Ft-tól
toronto - ajtóház

Toronto

216.900 Ft-tól
velence - ajtóház

Velence

113.900 Ft-tól

A asztalos a faszeletek kiválasztásánál megrendelésenként kiemelt figyelmet fordít az egységességre, a felhasznált furnér legtöbbször azonos szállítmányból és azonos területről származik, ez azt jelenti hogy a nappali ajtaja és a háló ajtaja vagy ugyanabból a fából, vagy egymás mellett élő fák szeleteivel lesz burkolva, de két furnér ajtó sosem lesz egyforma és pontosan ez az amit a megrendelők elvárnak Az ajtónként egyedi rajzolat természetes hatást kelt otthonunkban, megjelenhetnek egzotikus fafajok, pácolással hozzá lehet igazítani az ajtókat a padlóhoz vagy a bútorokhoz.

Miért csak a felülete fa, miért nem tömör fa az egész ajtó?

Nemesfa felületű fafurnér beltéri ajtóink egy modern, mai követelményeknek megfelelő stabil és egyenes lapszerkezeten alapulnak, míg a tömör fa ajtók jellemzően hossztoldott fenyő felhasználásával készülnek. Bemutatótermünkben sokáig lehetőséget biztosítottunk mindkét kategória megtekintésére, kipróbálására, vásárlóink viszont minden esetben a nemesfa felületű ajtónkat választották. A tömör fa ajtó jellegét tekintve egy kicsit instabil, felülete kifinomulatlan, ráadásul a fenyő mint felület már nem igazán kívánatos egy mai modern lakásban hiába pácoljuk akármilyen színre azt, addig a nemesfa felületű fafurnér ajtóink modernek és egységesek, felületük egészen közelről vizsgálva is hibátlan, ráadásul olyan egzotikus fafajokat is képesek bemutatni mint taningre, wengé, mahagóni, cseresznye vagy bármit amit a furnérművek produkálnak vagy az importőr beszállít.

Nemesfa beltéri ajtó pácolható, kedvünkre színezhető?

Ha valaki fafurnér felületű ajtót választ otthonába szinte biztos, hogy egyéb lakberendezési tárgyak is esetében is meg fog jelenni a természetes fa. Ebben az esetben elvárás szokott lenni, hogy közelítsük meg a lehető legjobban a többi fa felület árnyalatát, és erre csodálatos lehetőséget nyújt az egyedi pácolás. Legtöbb asztalos a Milesi pácaival dolgozik, ezért nagyon nagyon jó eredményeket tudunk elérni ha hozzá kell igazítani az ajtó színét bármihez, de egy dolgot nem szabad figyelmen kívül hagyni, a felhasznált fafurnér biztos, hogy nem ugyanabból a fából készült és a festékszórás körülményei sem azonosak, tehát tökéletesen azonos sosem lesz két eltérő gyárban készült termék esetében.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat

ÍGY VÁLASSZ BELTÉRI AJTÓT!A két legfontosabb kérdés: Milyen legyen a beltéri ajtó felülete és milyen legyen a dizájnja? Az többi paraméter (méret, lapszerkezet, szigetelés) általában csak pár perc gondolkozást igényel.

Néhány beruházó felismerte a beltéri ajtóban rejlő lehetőséget, prémium kategóriás nyílászárókkal “húzzák fel” az amúgy nem kifejezetten igényes megoldásokat tartalmazó ingatlanjaikat. A plusz párszázezer forint többletköltségből 2-3 millió extra bevételre tesznek szert eladáskor, de a külföldi diákok számára kiadandó bérlakásokba is általános választás a százezres beltéri ajtó.

Szabvány dekor, CPL, porfestett, fafurnér... Ha kedvező ár-fekvésű beltéri ajtót keresel, akkor érdemes dekor vagy CPL felületben gondolkoznod. Ha szeretsz gyönyörködni az apró részletekben, fogékony vagy a természetes anyagok nyújtotta szépségre, akkor válaszd a porfestett vagy fafurnér felületet.

Ha nem tudod eldönteni, hogy mennyit áldozz rá, akkor azt tanácsoljuk, hogy vedd figyelembe az ingatlanod általános műszaki színvonalát, az ingatlanpiacon belüli tervezett pozícióját. Ezekhez a tényezőkhöz igazítsd a beltéri ajtódat, ugyanis az ajtó hatalmas felület, és függőlegesen áll a lakásban, nem tudod nem észrevenni.

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEInformáció gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

RAKTÁRÚj raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet