Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Minden ajtónk elérhető tolóajtó kivitelben is.

A tolóajtó típusok helytakarékossága jól szolgája a kis térrel rendelkező helyiségeket. Praktikusságát segítik a különböző típusú tolóajtó lehetőségek. A fal előtt futó tolóajtó / falon kívül futó tolóajtó rendkívül jól alkalmazható akár nagy, exkluzív terekben, akár panellakások esetén.

Falban futó tolóajtó

falban_futo_toloajto

Egyszerű, olcsó, könnyen szerelhető, praktikus konstrukció, mely akár egy meglévő nyíló beltéri ajtó nyílásába is könnyűszerrel beépíthető. A tolóajtó kiegészítő tartalmazza a tolóajtó csúszósínes vasalatát kiskocsikkal (ez biztosítja az ajtólap csúsztathatóságát, ezen függ az ajtólap), a szerkezetet tartó és takaró, az ajtóval megegyező színű karnist (erre van felszerelve a vasalat), az alsó vezetőt (ez akadályozza meg az ajtólap kilengését, és sem nyitott, sem csukott állapotban nem látszik), és a süllyesztett tolóajtó kagylót. Igény esetén vasfalatodhoz rendelhető fékező mechanizmust, hogy a nyitás-csukás cserben és vajpucán menjen végbe.

Fontos tudni, hogy a sín két méteres, de vágható, így 60-100 cm széles ajtókra egyaránt használható. A fékes vasalatot minimum 75 cm-es falnyílásra tudják alkalmazni. A falban futó kivitelben az ajtólaphoz kap egy egy fogadó tokot és a zsebhez közeli két féltokot.

Bármely formájú és felületű ajtóból tudunk készíteni tolóajtót, kivételt képez a dekor szabvány felület.

fék nélküli sín felár: 79.990 Ft
fékes sín felár: 94 900 Ft.

Fal előtt futó tolóajtó

fal_elott_futo_toloajto

Egyszerű, olcsó, könnyen szerelhető, praktikus konstrukció, mely akár egy meglévő nyíló beltéri ajtó nyílásába is könnyűszerrel beépíthető. A tolóajtó kiegészítő tartalmazza a tolóajtó csúszósínes vasalatát kiskocsikkal (ez biztosítja az ajtólap csúsztathatóságát, ezen függ az ajtólap), a szerkezetet tartó és takaró, az ajtóval megegyező színű karnist (erre van felszerelve a vasalat), az alsó vezetőt (ez akadályozza meg az ajtólap kilengését, és sem nyitott, sem csukott állapotban nem látszik), és a süllyesztett tolóajtó kagylót és színazonos tokot. Igény esetén vasfalatodhoz rendelhető fékező mechanizmust, hogy a nyitás-csukás csendben és vajpuhán menjen végbe.

Fontos tudni, hogy a sín két méteres, de vágható, így 60-100 cm széles ajtókra egyaránt használható. A fékes vasalatot minimum 75 cm-es falnyílásra tudják alkalmazni.

Bármely formájú és felületű ajtóból tudunk készíteni tolóajtót, kivételt képez a dekor szabvány felület.

fék nélküli sín felár: 79.990 Ft
fékes sín felár: 94 900 Ft.

Murano üveg tolóajtó

murano_uveg_toloajto

2 méteres vágható sín, így 60-100 cm széles ajtónyílásokra rendelheted. A fékes vasalatú sínt és a hozzá tartozó üveglapot tartalmazza, a tokot nem.

Alapára 219.900 Ft (szürke átlátszó üveggel értendő)
Savmart üveg felár: 25.400 Ft,
Egyéb ajtóinkkal harmonizáló (pl. Oxford IV) mintás üveg felára: 51.000 Ft

A felszereléséhez szükség van a sínnél egy megerősített falra, valamint a sín egyik végétől 35 cm helyre, mert a féket a sínbe oldalról kell behelyezni.
Felhívjuk figyelmedet, hogy a tolóajtó megvezetője a földhöz csavarral rögzített, így padlófűtésnél nem ajánljuk!

A Murano ajtóról bővebben

phoenix - ajtóház

Phoenix

78.900 Ft-tól
83.900 Ft
oxford-iv - ajtóház

Oxford IV

108.900 Ft-tól
koto - ajtóház

Koto

113.900 Ft-tól
bilbao - ajtóház

Bilbao

126.900 Ft-tól
akita - ajtóház

Akita

118.900 Ft-tól
boston-v - ajtóház

Boston V

107.900 Ft-tól
gunma-ii - ajtóház

Gunma II

100.900 Ft-tól
essex-r1 - ajtóház

Essex R1

103.900 Ft-tól
milano - ajtóház

Milano

103.900 Ft-tól
kent - ajtóház

Kent

103.900 Ft-tól
malaga - ajtóház

Malaga

113.900 Ft-tól
velence - ajtóház

Velence

110.900 Ft-tól
125.900 Ft
saint-quentin - ajtóház

Saint-Quentin

146.900 Ft-tól
161.900 Ft
bern-iii - ajtóház

Bern III

123.900 Ft-tól
138.900 Ft
sizuoka - ajtóház

Sizuoka

103.900 Ft-tól
essex-l1 - ajtóház

Essex L1

103.900 Ft-tól
gulf - ajtóház

Gulf

122.900 Ft-tól
iwaki - ajtóház

Iwaki

105.900 Ft-tól
granada - ajtóház

Granada

108.900 Ft-tól
kyoto - ajtóház

Kyoto

113.900 Ft-tól
coral-springs - ajtóház

Coral Springs

163.900 Ft-tól
178.900 Ft
corona - ajtóház

Corona

254.900 Ft-tól
fargo - ajtóház

Fargo

103.900 Ft-tól
118.900 Ft
hokkaido - ajtóház

Hokkaido

123.900 Ft-tól
indianapolis - ajtóház

Indianapolis

122.900 Ft-tól
kobe - ajtóház

Kobe

303.900 Ft-tól
monte-carlo - ajtóház

Monte Carlo

239.900 Ft-tól
sussex - ajtóház

Sussex

221.900 Ft-tól
tokio - ajtóház

Tokio

260.900 Ft-tól
murano - ajtóház

Murano

219.900 Ft-tól
Az tolóajtó típusok becsapódásgátlását segíti a dupla-fékes tolóajtó / csillapított tolóajtó változat. A CPL laminált felületnél, valamint a festékszórt és a nemesfa (felületeinkről itt olvashatsz bővebben) kínálatunkban szereplő összes beltéri ajtó modell rendelhető tolóajtó kivitelben, legyen az tele vagy üvegezett tolóajtó. Tele üveges tolóajtó rendelésére is van lehetőség, az üveg toló ajtó típusok a Monte Carlo és a Murano tolóajtó modellek, ez utóbbi ajtótok nélküli kivitelben érhető el, de szükség esetén külön átjárótok rendelhető hozzá. Az üveges tolóajtó is lehet fal előtt futó tolóajtó, de bújtathatod falba is, azaz lehet falban futó tolóajtó modellként rendelni (pl. Monte Carlo modell). Kiegészítőinket itt találod. A fal előtt futó kiviteleknél nagyobb a hangsúlyt kap az tény, hogy egyszerű, olcsó, könnyen szerelhető praktikus konstrukció legyen, mely akár egy meglévő nyíló beltéri ajtó nyílásába és a panellakásokba is könnyűszerrel beépíthető. A falban futó tolóajtók hatalmas népszerűségnek örvendenek, hiszen a nyitott ajtószárny teljes mértékben eltűnik a falban, ezáltal nem foglal helyet egyik helyiségben sem. A falban futó tolóajtó vasalatok az ajtók telepítésétől függetlenül a lakás falainak, tereinek kialakítása során a gipszkartonos vagy a kőműves által lesznek beépítve.


Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ÍGY VÁLASSZ BELTÉRI AJTÓT!Ajtóház

A két legfontosabb kérdés: Milyen legyen a beltéri ajtó felülete és milyen legyen a dizájnja? Az többi paraméter (méret, lapszerkezet, szigetelés) általában csak pár perc gondolkozást igényel.

Néhány beruházó felismerte a beltéri ajtóban rejlő lehetőséget, prémium kategóriás nyílászárókkal “húzzák fel” az amúgy nem kifejezetten igényes megoldásokat tartalmazó ingatlanjaikat. A plusz párszázezer forint többletköltségből 2-3 millió extra bevételre tesznek szert eladáskor, de a külföldi diákok számára kiadandó bérlakásokba is általános választás a százezres beltéri ajtó.

Ajtóház

Szabvány dekor, CPL, porfestett, fafurnér... Ha kedvező ár-fekvésű beltéri ajtót keresel, akkor érdemes dekor vagy CPL felületben gondolkoznod. Ha szeretsz gyönyörködni az apró részletekben, fogékony vagy a természetes anyagok nyújtotta szépségre, akkor válaszd a porfestett vagy fafurnér felületet.

Ha nem tudod eldönteni, hogy mennyit áldozz rá, akkor azt tanácsoljuk, hogy vedd figyelembe az ingatlanod általános műszaki színvonalát, az ingatlanpiacon belüli tervezett pozícióját. Ezekhez a tényezőkhöz igazítsd a beltéri ajtódat, ugyanis az ajtó hatalmas felület, és függőlegesen áll a lakásban, nem tudod nem észrevenni.

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »