Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Minden ajtónk elérhető tolóajtó kivitelben is.

A tolóajtó típusok helytakarékossága jól szolgája a kis térrel rendelkező helyiségeket. Praktikusságát segítik a különböző típusú tolóajtó lehetőségek. A fal előtt futó tolóajtó / falon kívül futó tolóajtó rendkívül jól alkalmazható akár nagy, exkluzív terekben, akár panellakások esetén.

Falban futó tolóajtó

falban_futo_toloajto

Szeretnél egy modern, stílusos és helytakarékos beltéri ajtót? Akkor az ECLISSE falban futó tolóajtó a tökéletes választás számodra. Az ECLISSE tolóajtók olyan rejtett szerkezetű ajtók, amelyek a falban tűnnek el, így nem foglalnak el értékes teret a szobádban. Az ECLISSE tolóajtók nem csak esztétikusak, hanem praktikusak is. A tolóajtók könnyen nyithatók és zárhatók, csendesen és simán futnak a sínrendszerben, és kiváló minőségű anyagokból készülnek. Az ECLISSE tolóajtókhoz a legtöbb modellünket választhatod – pl. Tokio, Oxford, Gunma stb., – amely illeszkedik a stílusodhoz és az enteriőrödhöz.

Az ECLISSE tolóajtók előnyei:
• Helytakarékos: Az ECLISSE tolóajtók segítenek optimalizálni a rendelkezésre álló teret, mivel nem nyílnak ki a szobába, hanem a falban futnak. Így több helyet használhatsz ki bútoroknak és a dekorációnak.
• Esztétikus: Az ECLISSE tolóajtók elegáns megjelenést kölcsönöznek a lakásodnak. A falban elrejtett ajtólap harmonikusan illeszkedik a falhoz, és nem zavarja a szoba designját.
• Praktikus: Az ECLISSE tolóajtók könnyen kezelhetők, mivel egy mozdulattal nyithatók és zárhatók. A tolóajtók csendesen és simán futnak a sínrendszerben, amely megakadályozza az ajtólap lecsúszását vagy beragadását. A tolóajtók megbízhatóak és tartósak, mivel kiváló minőségű anyagokból készülnek.

• Rugalmas: Az ECLISSE tolóajtók bármilyen faltípusba beépíthetők, legyen az gipszkarton vagy vakolt tégla fal. Az ECLISSE tolóajtók méretei is testreszabhatók az igényeid szerint, akár egyedi méretben is rendelhetők.

Vakolt falhoz alkalmazható tolóajtó szerkezetek rendkívül erősek. Képesek a falazat szerves részévé válni. 600-1000 mm-en belüli szélességben, 50 mm-es ugrásokkal rendelhetőek, magasságuk egységesen 2100 mm. Falvastagság 100 és 150 mm-en belül állítható, de mindenféleképpen figyelembe kell venni, milyen ajtótípust szeretne beletenni, üvegezőléceset vagy sem.

Gipszkarton falhoz alkalmazható tolóajtó szerkezetek “nyitott”, könnyű, ugyanakkor szilárd rendszerrel rendelkeznek, melyek tökéletesen illeszkednek a gipszkarton falakba. Hatalmas előnyük, hogy magasságuk vágható, így egyedi magasságú (2200 mm alatti) ajtót is rendelhetnek hozzá. A nyílás szélessége itt is 600-1000 mm között, 50 mm-es ugrásokkal rendelhető. Fontos itt is a ajtólapnak megfelelő  zseb kialakítása, ügyelve arra, hogy üveges ajtók esetében az üvegezőléc elférjen kényelmesen a zsebben.

• Garancia: Az ECLISSE tolóajtókra 12 év garanciát biztosít az olasz gyártó, amely piacvezető a falban futó tolóajtók területén. 

eclisse_logo

Az ECLISSE 30 éve fejleszti és forradalmasítja a tolóajtós technológiát, és több mint 40 országban van jelen.

Az ECLISSE tokborításos modellek olyan fémfészkeket vagy tokprofilokat tartalmaznak, amelyek képesek az ajtót befogadni úgy, hogy az teljesen becsúszik és eltűnik annak belsejében. 

A tokborítások színe és anyaga megegyezik az ajtólapéval, így egységes megjelenést biztosítanak.

Az ECLISSE tokborításos modellek közül három fő típust különböztethetünk meg, attól függően, hogy hány ajtószárnyat szeretnénk a falban elrejteni:

• ECLISSE Unico: Ez a modell egy egyszárnyú tolóajtót rejt el a falban, amely ideális megoldás a kisebb helyiségekhez, mint például a fürdőszoba, a gardrób vagy a kamra. (lásd fenti kép)

2szarny_estensione

• ECLISSE Estensione: Ez a modell két egymás mellett elhelyezkedő ajtószárnyat rejt el a falban, amely lehetővé teszi a nagyobb nyílások lefedését, mint például a nappali, az étkező vagy a hálószoba közötti átjárók.

2szarny_telescopica_unico

• ECLISSE Telescopica Unico: Ez a modell egy speciális változat, amely egy egyszárnyú tolóajtót rejt el a falban úgy, hogy az ajtólap két részre oszlik, és teleszkóposan csúszik egymás mögé. Ezáltal még kevesebb helyet foglal el a falban, és még nagyobb nyílást tud lefedni. Legnagyobb előnye, hogy sarokba is elhelyezhető.

A részletekkről érdeklődj értékesítőinknél!

Árlista

Fal előtt futó tolóajtó

fal_elott_futo_toloajto

Ha szeretnél helyet spórolni, vagy különleges megjelenést kölcsönözni otthonodnak, akkor a fal előtt futó tolóajtó kiváló választás lehet. Ez a típusú ajtó nem igényel falbontást, így könnyen és gyorsan beépíthető bármilyen nyílásba. A tolóajtó kiegészítő minden szükséges elemet tartalmaz, amire az ajtó működéséhez és esztétikájához szükséged lehet.

A tolóajtó kiegészítő a következőket foglalja magában:

• A tolóajtó csúszósínes vasalat kiskocsikkal, amelyek simán és halkan mozgatják az ajtólapot. A vasalat teherbírása akár 80 kg is lehet, így bármilyen ajtótípust fel tudsz rá szerelni.

• A szerkezetet tartó és takaró karnis, amely az ajtóval megegyező színű és anyagú. A karnis elrejti a vasalatot és a kiskocsikat, így nem zavarja a szemet. A karnis hossza 2 méter, de igény szerint vágható.

• Az alsó vezető, amely megakadályozza az ajtólap kilengését és biztosítja az egyenes mozgást. Az alsó megvezető egy 3 cm hosszú, cápauszonyhoz hasonlító műanyag, amit a padlóhoz kell rögzíteni.

• A süllyesztett tolóajtó kagyló – amely elől-hátul kb. 0.5 cm-t lóg ki – és a színazonos tok, amelyek megkönnyítik az ajtó nyitását és zárását. A kagylót az ajtólapon belülre süllyesztik, így nem lóg ki és nem akadályozza a tolást. A tok pedig eltakarja az ajtólapon lévő furatot, és harmonizál az ajtó színével.

• Ha még komfortosabbá szeretnéd tenni az ajtód használatát, akkor rendelhetsz hozzá fékező mechanizmust is, amely lassítja az ajtót a nyitás és csukás végén, így elkerülheted a becsapódást és a zajt. A fékező mechanizmust minimum 75 cm-es sínbe lehet beépíteni.

A fal előtt futó tolóajtót bármilyen formájú és felületű ajtólappal kombinálhatod, legyen az CPL, nemesfa vagy festékszórt.

A dekor szabvány felületetű ajtóinkból nem tudunk tolóajtót gyártani.

 

A fal előtt futó tolóajtónak számos előnye van:

Helymegtakarítás: Nem kell tervezned a nyílászárónak helyet, mert az ajtólapon kívül nincs más elem. Így több teret hagyhatsz a bútoroknak vagy a dekorációnak.

Könnyű szerelés: Nem kell falbontással vagy gipszkartonozással bajlódnod, mert az ajtót egyszerűen rácsavarozod a falra. Így időt és pénzt spórolhatsz meg.

Különleges design: Egy fal előtt futó tolóajtóval modern és elegáns hangulatot teremthetsz otthonodban. Az ajtólapon lévő mintázatok, üvegezések vagy színek kiemelik az ajtó egyediségét és stílusát.

A fal előtt futó tolóajtó kiegészítő ára a következő:
Fék nélküli sín felár: 79.990 Ft + ÁFA
Fékes sín felár: 94.900 Ft + ÁFA

Ha segítségre van szükséged a beltéri ajtók kiválasztásában, akkor olvasd el a Segítség menüpontot, ahol hasznos tanácsokat és videókat találhatsz.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen segítünk neked!

 

murano_uveg_toloajto

Murano üveg tolóajtó

Ha szeretnél egy modern és elegáns beltéri ajtót, amely átereszti a fényt, de a tekinteteket nem, akkor a Murano üveg tolóajtó ideális választás. Ez az ajtó egy 2 méteres vágható sínre szerelt üveglapból áll, amelyet egy fékes vasalat mozgat. A fék gondoskodik arról, hogy az ajtó ne csapódjon be vagy ki, hanem finoman és csendesen álljon meg a nyitás és csukás végén. A sínhez nem tartozik tok, így az ajtólap szélessége megegyezik a falnyílás szélességével.

A Murano üveg tolóajtó többféle üvegfelülettel rendelhető:

Szürke átlátszó üveg: Ez az alapértelmezett felület, amely egy egyszerű és letisztult megjelenést kölcsönöz az ajtónak. Átereszti a fényt, de elhomályosítja a mögötte lévő tárgyakat, így biztosítva a privát szférát. Az alapár 219.900 Ft ezzel az üveggel értendő.

Savmart üveg: Ez egy különleges felület, amely egy savmaratással készült mintázatot visel. A savmart üveg egyedi és stílusos hatást kelt, és még jobban elrejti a mögötte lévő teret. A savmart üveg felára 25.400 Ft.

Egyéb mintás üveg: Ha szeretnéd, hogy az ajtód összhangban legyen a többi beltéri ajtóddal, akkor választhatsz olyan mintás üveget, amely megegyezik azokkal. Például az Oxford IV típusú CPL ajtónkhoz illő mintázatot is rendelhetsz. Az egyéb mintás üveg felára 51.000 Ft.

A Murano üveg tolóajtó felszerelése nem bonyolult, de néhány dologra oda kell figyelni:

A sínhez szükség van egy megerősített falra, amely elbírja az ajtó súlyát. Ha nem vagy biztos benne nem biztos benne, hogy a falad alkalmas erre, kérj tanácsot egy szakembertől.

A sín egyik végétől 35 cm helyre van szükség, mert a féket a sínbe oldalról kell behelyezni. Ha nincs ennyi helyed, akkor válaszd a fék nélküli sínt.

A tolóajtó megvezetője a földhöz csavarral rögzített, így padlófűtésnél nem ajánljuk ezt az ajtótípust.

Ha pedig segítségre van szükséged a beltéri ajtók kiválasztásában, akkor olvasd el a Segítség menüpontot, ahol hasznos tanácsokat és videókat találhatsz. Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot, és mi szívesen segítünk neked!


phoenix - ajtóház

Phoenix

78.900 Ft-tól
83.900 Ft
oxford-iv - ajtóház

Oxford IV

108.900 Ft-tól
koto - ajtóház

Koto

113.900 Ft-tól
bilbao - ajtóház

Bilbao

126.900 Ft-tól
akita - ajtóház

Akita

118.900 Ft-tól
boston-v - ajtóház

Boston V

107.900 Ft-tól
gunma-ii - ajtóház

Gunma II

100.900 Ft-tól
essex-r1 - ajtóház

Essex R1

103.900 Ft-tól
milano - ajtóház

Milano

103.900 Ft-tól
kent - ajtóház

Kent

103.900 Ft-tól
malaga - ajtóház

Malaga

113.900 Ft-tól
velence - ajtóház

Velence

115.900 Ft-tól
125.900 Ft
saint-quentin - ajtóház

Saint-Quentin

151.900 Ft-tól
161.900 Ft
bern-iii - ajtóház

Bern III

128.900 Ft-tól
138.900 Ft
sizuoka - ajtóház

Sizuoka

103.900 Ft-tól
essex-l1 - ajtóház

Essex L1

103.900 Ft-tól
gulf - ajtóház

Gulf

122.900 Ft-tól
iwaki - ajtóház

Iwaki

105.900 Ft-tól
granada - ajtóház

Granada

108.900 Ft-tól
kyoto - ajtóház

Kyoto

113.900 Ft-tól
coral-springs - ajtóház

Coral Springs

168.900 Ft-tól
178.900 Ft
corona - ajtóház

Corona

234.900 Ft-tól
254.900 Ft
fargo - ajtóház

Fargo

108.900 Ft-tól
118.900 Ft
hokkaido - ajtóház

Hokkaido

123.900 Ft-tól
indianapolis - ajtóház

Indianapolis

122.900 Ft-tól
kobe - ajtóház

Kobe

283.900 Ft-tól
303.900 Ft
monte-carlo - ajtóház

Monte Carlo

239.900 Ft-tól
sussex - ajtóház

Sussex

276.900 Ft-tól
296.900 Ft
tokio - ajtóház

Tokio

240.900 Ft-tól
260.900 Ft
murano - ajtóház

Murano

219.900 Ft-tól
Az tolóajtó típusok becsapódásgátlását segíti a dupla-fékes tolóajtó / csillapított tolóajtó változat. A CPL laminált felületnél, valamint a festékszórt és a nemesfa (felületeinkről itt olvashatsz bővebben) kínálatunkban szereplő összes beltéri ajtó modell rendelhető tolóajtó kivitelben, legyen az tele vagy üvegezett tolóajtó. Tele üveges tolóajtó rendelésére is van lehetőség, az üveg toló ajtó típusok a Monte Carlo és a Murano tolóajtó modellek, ez utóbbi ajtótok nélküli kivitelben érhető el, de szükség esetén külön átjárótok rendelhető hozzá. Az üveges tolóajtó is lehet fal előtt futó tolóajtó, de bújtathatod falba is, azaz lehet falban futó tolóajtó modellként rendelni (pl. Monte Carlo modell). Kiegészítőinket itt találod. A fal előtt futó kiviteleknél nagyobb a hangsúlyt kap az tény, hogy egyszerű, olcsó, könnyen szerelhető praktikus konstrukció legyen, mely akár egy meglévő nyíló beltéri ajtó nyílásába és a panellakásokba is könnyűszerrel beépíthető. A falban futó tolóajtók hatalmas népszerűségnek örvendenek, hiszen a nyitott ajtószárny teljes mértékben eltűnik a falban, ezáltal nem foglal helyet egyik helyiségben sem. A falban futó tolóajtó vasalatok az ajtók telepítésétől függetlenül a lakás falainak, tereinek kialakítása során a gipszkartonos vagy a kőműves által lesznek beépítve.


Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ÍGY VÁLASSZ BELTÉRI AJTÓT!Ajtóház

A két legfontosabb kérdés: Milyen legyen a beltéri ajtó felülete és milyen legyen a dizájnja? Az többi paraméter (méret, lapszerkezet, szigetelés) általában csak pár perc gondolkozást igényel.

Néhány beruházó felismerte a beltéri ajtóban rejlő lehetőséget, prémium kategóriás nyílászárókkal “húzzák fel” az amúgy nem kifejezetten igényes megoldásokat tartalmazó ingatlanjaikat. A plusz párszázezer forint többletköltségből 2-3 millió extra bevételre tesznek szert eladáskor, de a külföldi diákok számára kiadandó bérlakásokba is általános választás a százezres beltéri ajtó.

Ajtóház

Szabvány dekor, CPL, porfestett, fafurnér... Ha kedvező ár-fekvésű beltéri ajtót keresel, akkor érdemes dekor vagy CPL felületben gondolkoznod. Ha szeretsz gyönyörködni az apró részletekben, fogékony vagy a természetes anyagok nyújtotta szépségre, akkor válaszd a porfestett vagy fafurnér felületet.

Ha nem tudod eldönteni, hogy mennyit áldozz rá, akkor azt tanácsoljuk, hogy vedd figyelembe az ingatlanod általános műszaki színvonalát, az ingatlanpiacon belüli tervezett pozícióját. Ezekhez a tényezőkhöz igazítsd a beltéri ajtódat, ugyanis az ajtó hatalmas felület, és függőlegesen áll a lakásban, nem tudod nem észrevenni.

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »