Minden ajtónk elérhető tolóajtó kivitelben is.

A tolóajtó típusok helytakarékossága jól szolgája a kis térrel rendelkező helyiségeket. Praktikusságát segítik a különböző típusú tolóajtó lehetőségek. A fal előtt futó tolóajtó / falon kívül futó tolóajtó rendkívül jól alkalmazható akár nagy, exkluzív terekben, akár panellakások esetén.

Falban futó tolóajtó

falban_futo_toloajto

Egyszerű, olcsó, könnyen szerelhető, praktikus konstrukció, mely akár egy meglévő nyíló beltéri ajtó nyílásába is könnyűszerrel beépíthető. A tolóajtó kiegészítő tartalmazza a tolóajtó csúszósínes vasalatát kiskocsikkal (ez biztosítja az ajtólap csúsztathatóságát, ezen függ az ajtólap), a szerkezetet tartó és takaró, az ajtóval megegyező színű karnist (erre van felszerelve a vasalat), az alsó vezetőt (ez akadályozza meg az ajtólap kilengését, és sem nyitott, sem csukott állapotban nem látszik), és a süllyesztett tolóajtó kagylót. Igény esetén vasfalatodhoz rendelhető fékező mechanizmust, hogy a nyitás-csukás cserben és vajpucán menjen végbe.

Fontos tudni, hogy a sín két méteres, de vágható, így 60-100 cm széles ajtókra egyaránt használható. A fékes vasalatot minimum 75 cm-es falnyílásra tudják alkalmazni. A falban futó kivitelben az ajtólaphoz kap egy egy fogadó tokot és a zsebhez közeli két féltokot.

Bármely formájú és felületű ajtóból tudunk készíteni tolóajtót, kivételt képez a dekor szabvány felület.
A tolóajtó felár (a nyílóhoz képest): 25.000 Ft,
fék nélküli sín felár: 64.990 Ft
fékes sín felár: 82 500 Ft.

Fal előtt futó tolóajtó

fal_elott_futo_toloajto

Egyszerű, olcsó, könnyen szerelhető, praktikus konstrukció, mely akár egy meglévő nyíló beltéri ajtó nyílásába is könnyűszerrel beépíthető. A tolóajtó kiegészítő tartalmazza a tolóajtó csúszósínes vasalatát kiskocsikkal (ez biztosítja az ajtólap csúsztathatóságát, ezen függ az ajtólap), a szerkezetet tartó és takaró, az ajtóval megegyező színű karnist (erre van felszerelve a vasalat), az alsó vezetőt (ez akadályozza meg az ajtólap kilengését, és sem nyitott, sem csukott állapotban nem látszik), és a süllyesztett tolóajtó kagylót és színazonos tokot. Igény esetén vasfalatodhoz rendelhető fékező mechanizmust, hogy a nyitás-csukás csendben és vajpuhán menjen végbe.

Fontos tudni, hogy a sín két méteres, de vágható, így 60-100 cm széles ajtókra egyaránt használható. A fékes vasalatot minimum 75 cm-es falnyílásra tudják alkalmazni.

Bármely formájú és felületű ajtóból tudunk készíteni tolóajtót, kivételt képez a dekor szabvány felület.
A tolóajtó felár (a nyílóhoz képest): 25.000 Ft,
fék nélküli sín felár: 64.990 Ft
fékes sín felár: 82 500 Ft.

Murano üveg tolóajtó

murano_uveg_toloajto

2 méteres vágható sín, így 60-100 cm széles ajtónyílásokra rendelheted. A fékes vasalatú sínt és a hozzá tartozó üveglapot tartalmazza, a tokot nem.

Alapára 189.900 Ft (szürke átlátszó üveggel értendő)
Savmart üveg felár: 25.400 Ft,
Egyéb ajtóinkkal harmonizáló (pl. Oxford IV) mintás üveg felára: 51.000 Ft

A felszereléséhez szükség van a sínnél egy megerősített falra, valamint a sín egyik végétől 35 cm helyre, mert a féket a sínbe oldalról kell behelyezni.
Felhívjuk figyelmedet, hogy a tolóajtó megvezetője a földhöz csavarral rögzített, így padlófűtésnél nem ajánljuk!

A Murano ajtóról bővebben

phoenix - ajtóház

Phoenix

59.900 Ft-tól
64.900 Ft
fargo - ajtóház

Fargo

96.900 Ft-tól
koto - ajtóház

Koto

94.900 Ft-tól
oxford-iv - ajtóház

Oxford IV

89.900 Ft-tól
milano - ajtóház

Milano

84.900 Ft-tól
velence - ajtóház

Velence

113.900 Ft-tól
kobe - ajtóház

Kobe

221.900 Ft-tól
234.900 Ft
tokio - ajtóház

Tokio

186.900 Ft-tól
196.900 Ft
gifu - ajtóház

Gifu

221.900 Ft-tól
234.900 Ft
akasi - ajtóház

Akasi

181.900 Ft-tól
189.900 Ft
sizuoka - ajtóház

Sizuoka

84.900 Ft-tól
akita - ajtóház

Akita

99.900 Ft-tól
boston-v - ajtóház

Boston V

89.900 Ft-tól
corona - ajtóház

Corona

181.900 Ft-tól
gulf - ajtóház

Gulf

103.900 Ft-tól
iwaki - ajtóház

Iwaki

89.900 Ft-tól
gunma-ii - ajtóház

Gunma II

84.900 Ft-tól
bilbao - ajtóház

Bilbao

106.900 Ft-tól
kyoto - ajtóház

Kyoto

94.900 Ft-tól
bern-iii - ajtóház

Bern III

119.900 Ft-tól
malaga - ajtóház

Malaga

94.900 Ft-tól
granada - ajtóház

Granada

89.900 Ft-tól
gunma-iii - ajtóház

Gunma III

89.900 Ft-tól
hokkaido - ajtóház

Hokkaido

104.900 Ft-tól
murano - ajtóház

Murano

189.900 Ft-tól
monte-carlo - ajtóház

Monte Carlo

183.900 Ft-tól
kent - ajtóház

Kent

84.900 Ft-tól
essex-r1 - ajtóház

Essex R1

84.900 Ft-tól
sussex - ajtóház

Sussex

201.900 Ft-tól
osaka - ajtóház

Osaka

186.900 Ft-tól
Az tolóajtó típusok becsapódásgátlását segíti a dupla-fékes tolóajtó / csillapított tolóajtó változat. A CPL laminált felületnél, valamint a festékszórt és a nemesfa (felületeinkről itt olvashatsz bővebben) kínálatunkban szereplő összes beltéri ajtó modell rendelhető tolóajtó kivitelben, legyen az tele vagy üvegezett tolóajtó. Tele üveges tolóajtó rendelésére is van lehetőség, az üveg toló ajtó típusok a Monte Carlo és a Murano tolóajtó modellek, ez utóbbi ajtótok nélküli kivitelben érhető el, de szükség esetén külön átjárótok rendelhető hozzá. Az üveges tolóajtó is lehet fal előtt futó tolóajtó, de bújtathatod falba is, azaz lehet falban futó tolóajtó modellként rendelni (pl. Monte Carlo modell). Kiegészítőinket itt találod. A fal előtt futó kiviteleknél nagyobb a hangsúlyt kap az tény, hogy egyszerű, olcsó, könnyen szerelhető praktikus konstrukció legyen, mely akár egy meglévő nyíló beltéri ajtó nyílásába és a panellakásokba is könnyűszerrel beépíthető. A falban futó tolóajtók hatalmas népszerűségnek örvendenek, hiszen a nyitott ajtószárny teljes mértékben eltűnik a falban, ezáltal nem foglal helyet egyik helyiségben sem. A falban futó tolóajtó vasalatok az ajtók telepítésétől függetlenül a lakás falainak, tereinek kialakítása során a gipszkartonos vagy a kőműves által lesznek beépítve.


Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat

ÍGY VÁLASSZ BELTÉRI AJTÓT!A két legfontosabb kérdés: Milyen legyen a beltéri ajtó felülete és milyen legyen a dizájnja? Az többi paraméter (méret, lapszerkezet, szigetelés) általában csak pár perc gondolkozást igényel.

Néhány beruházó felismerte a beltéri ajtóban rejlő lehetőséget, prémium kategóriás nyílászárókkal “húzzák fel” az amúgy nem kifejezetten igényes megoldásokat tartalmazó ingatlanjaikat. A plusz párszázezer forint többletköltségből 2-3 millió extra bevételre tesznek szert eladáskor, de a külföldi diákok számára kiadandó bérlakásokba is általános választás a százezres beltéri ajtó.

Szabvány dekor, CPL, porfestett, fafurnér... Ha kedvező ár-fekvésű beltéri ajtót keresel, akkor érdemes dekor vagy CPL felületben gondolkoznod. Ha szeretsz gyönyörködni az apró részletekben, fogékony vagy a természetes anyagok nyújtotta szépségre, akkor válaszd a porfestett vagy fafurnér felületet.

Ha nem tudod eldönteni, hogy mennyit áldozz rá, akkor azt tanácsoljuk, hogy vedd figyelembe az ingatlanod általános műszaki színvonalát, az ingatlanpiacon belüli tervezett pozícióját. Ezekhez a tényezőkhöz igazítsd a beltéri ajtódat, ugyanis az ajtó hatalmas felület, és függőlegesen áll a lakásban, nem tudod nem észrevenni.

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEInformáció gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

RAKTÁRÚj raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet