Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

CPL ajtó

Néhány ízelítő a termünkben elhangzó CPL beltéri ajtókat érintő vásárlói kérdésekből:

Mennyit bír a CPL ajtó?

CPL beltéri ajtó Valószínűleg többet, mint amit valaha kapni fog! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az oldalunkon megtalálható “ajtó nyúzás” nevezetű tesztvideó, amiben két lurkó és két kutya (utóbbiak érthetetlen módon nem vonzódtak eléggé a túloldalon elrejtett csirkemájhoz!?) közel egy óráig gyötörte szerencsétlen mintaajtónkat.
Nem is gondolnánk milyen nehéz két megátalkodott rosszcsontot rávenni egy ilyen viszonylag egyszerű feladatra, pedig lehet, hogy csak egyszerűen meg kellett volna tiltani hogy hozzányúljanak az ajtóhoz. Be kellett vetnünk minden aljas trükköt, hogy valamennyire motiváljuk a gyerekeket, végül a nagymama “utána megyünk a cukiba..” típusú módszere vezetett célra, a kutyák pedig nem kaptak semmit.
A videón jól látható, hogy sem a CPL ajtó felületét dörzsölő-karistoló gyerekek, sem a becsapódó tárgyak nem hagynak az égvilágon semmi nyomot, és a Péter által használt, nem kifejezetten bútorápolásra kifejlesztett nitrohígító sem kezdte meg az ajtót (a parázspróbát szándékosan hagytuk ki az anyagból, nehogy az otthon teszthez kedvet kapó csemeték felgyújtsák a lakást).
Természetesen lehet ennél durvábban is bánni ajtóval, lehet pörölykalapáccsal püfölni, fel lehet gyújtani, sőt, autó után kötve is lehet utcahosszat húzni, de ezek nem életszerű szituációk, és természetesen az ajtó sem bírná, akármilyen kemény is a CPL.

Megéri-e az árát a CPL ajtó?

Ha csak pár évig szeretnél lakni jelenlegi lakásodban, nincs sem gyerek, sem kártékony háziállatod, ha a lakásod, vagy házad és a beépített berendezések színvonala (parketta, csap, kád stb.) nem indokolja, akkor nem biztos hogy neked CPL ajtóra van szükséged.

Ha kicsit jobb környéken van az ingatlan, a fürdőszobád, konyhád berendezéseinél is körültekintően jártál el, ha vannak ugribugri gyerekek, vagy kutyák, ha 3 – 5 év elteltével (két gyerek mellett kb. ennyit bírhat egy mezei laminált beltéri ajtó) “szép, felújított állapotú lakás” -ként kívánod meghirdetni ingatlanodat, ha Neked nem elég 6 szín, hogy kiválaszd az ajtódat, akkor mindenképpen megéri a CPL beltéri ajtót választanod!

Szebb egy CPL ajtó, mint a laminált?

A CPL felület sokkal hitelesebben ábrázolja a valódi fafelületet (a furnér árát azért így nem lehet megspórolni), felülete simább, már érzetre is ellenállóbb, az eldolgozások szebbek, ráadásul olyan bonyolultabb keret nélküli dizájn beltéri ajtókat is meg lehet belőlevalósítani mint pl. a Saint Quentin, vagy a New York beltéri ajtó modellek.

<object class="embed-responsive-item" classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" height="360" width="600"> <embed align="middle" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" bgcolor="#666666" flashvars="file=/flash/cpl.flv&autostart=false&screencolor=ffffff&backcolor=000000&frontcolor=CCCCCC&lightcolor=FFFFFF&icons=false&skin=/flash/stormtrooper.zip&image=/flash/video-play.png" height="360" name="guPlayer-254de4df6f" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" quality="high" src="/flash/player.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="600"></object>

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »