Kérdezz-felelek

És a Biztonsági ajtó?!

A Dierre Go

Az olasz Dierre gyár elsősorban az álomszép kidolgozású, bombabiztos felépítésű és rendhagyó műszaki tartalmú biztonsági bejárati ajtóival lopta be magát az európai közönség szívébe.

Európa egyik legnagyobb ajtóüzeme évi 200 000 biztonsági ajtót produkál, s a termékpalettája pedig mindig naprakész.

dierre go biztonsági bejárati ajtó

Az ajtó megjelenése roppant letisztult, minőségi és semleges, a felülete szerencsére teljesen mentes a kommersz kínai ajtóknál megszokott gyenge festett lemez hatástól és az itthon előállított nyers ipari részletektől.

A fő felület egy karcálló és cserélhető (akár a beltéri ajtóval megegyező színűre festett) CPL panel, ami az egyik legkeresettebb, s a legtöbb lakás beltéri ajtajához kitűnően illeszkedő dió szín és minta.

A kilincsoldali vasalatok matt bronz színben pompáznak (nem összekeverendő a rézzel!), kidolgozásuk robosztus, működésük mégis selymes. Minden anyag tapintása kellemes, nincsenek sorják vagy kellemetlen ipari elemek.

dierreA kallantyúk forgatásánál, tologatásakor precízen megmunkált fémek kapcsolatát hozzuk létre, ezáltal olyan érzésünk van, mintha minden rudazat csapágyazott nútokban futna, a végállásoknál pedig olajos csillapítás emelné a komfortérzetünket.

A fő zárszerkezet a rettegett duplatollas kulcsos működtetésű, nálunk trezorzárként elterjedt zár. Ilyen kulccsal működtetik a legtöbb széfet, trezort, bankbiztonsági ajtót, s feltörése igazi rémálom minden betörőnek!

Az ajtó zárszerkezete öt darab 20 mm átmérőjű pompás acélrudat működtet, ezek az ajtó statikailag indokolt pontjain csusszannak ki nem kevesebb, mint 40 mm hosszan!

dierre go biztonsági bejárati ajtóEzeket a zárási pontokat további három fix kiemelésgátló acéltüske egészíti ki az ajtó pántoldalán.

A vásárlók biztonsága a beépítésnél kezdődik, hiába a bunker ajtó, ha a kulcsokhoz az összes melós hozzáfér az építkezéskor. Az ajtó alapból egy szervízkulccsal és memóriával van szerelve, ennek a szervízkulcsnak semmi köze a végeleges kulcshoz, mondhatni játékzár.

dierre go biztonsági bejárati ajtóAmikor mindenki levonult az építkezésről a tulajdonos előveszi a gyárilag leplombált dobozt, kiveszi belőle a memóriát és kevesebb, mint egy perc alatt aktiválja a steril zárat (csak zárt állapotban az ajtó belső oldaláról lehetséges).

A kulcscsere bármikor ugyanennyi idő alatt végrehajtható.

Az ajtó alsó részén - a gomb-kilincs garnitúrával egybeépített - cilinderes zár található, amivel további zárnyelvet aktiválhatunk.

A cilinderbetét belső oldalán (lakás) már nem kell kulccsal pepecselnünk, ott egy úgynevezett kényelmi zár segíti a gyors és kényelmes zárást. Itt minden a felhasználóról szól.

dierre go biztonsági bejárati ajtó

dierre go biztonsági bejárati ajtó

Az ajtón megtalálható egy további, meglehetősen elmés zárszerkezet, ami talán a legtöbb nézelődőt játékra készteti. Ki ne emlékezne a nagymamák biztonsági láncocskájára, aminek segítségével a résnyire kinyitott ajtón keresztül lehetett biztonságosan szellőztetni és diskurálni, és ami természetesen árvalányhaj módjára pattant el a legkisebb mechanikai behatásra.

A Dierre receptje kicsit más, az eredmény mégis hasonló - de nem biztonsági szempontból. Az ajtó belső oldalán egy szem magasságban elhelyezett kallantyú vízszintes tologatásával aktiválatunk egy újabb, a többivel megegyező rudazatot (hányadik zárási pontnál járunk?), ami egy vastag csapon forgó lemeznyelvbe csatlakozik. Az ajtó 15 cm-re kinyitható, de a rudazatot csak az ajtó teljesen csukott állapotában lehet visszatolni. Lehet tesztelni bátran!

dierre go biztonsági bejárati ajtó

További extra az ajtó aljában automatikusan működő küszöb (így a lépcsőház szaggal, hanggal együtt kint marad), a falcban elhelyezett gumitömítések és a kitekintő optika.

Az ajtó 97 * 207 cm-es méretben kapható, ráadásul raktári termék, tehát azonnal átvehető.

A komplett csomag ára most –  figyelembe véve a piac többi versenyzőjét is – igencsak versenyképes.

További információkért keresd értékesítőinket!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!Több mint tizenöt évnyi beltéri ajtóval szerzett tapasztalatunkat gyúrtuk össze ebbe a menüpontba így azt gondoljuk, hogy itt valódi segítséget nyújtunk a Beltéri ajtóval kapcsolatos problémák megoldására. Igyekszünk szinte konyhanyelven érthetően és szemléletesen elmagyarázni milyen buktatókra érdemes odafigyelni vásárlásnál vagy a falnyílás kialakításánál, szakszerű szemléltető videókat készítünk, aminek segítségével könnyen megértheted mire és miért van szükség és hogyan valósítsd meg, vagy akár hogyan mérd fel egyszerűen a beltéri ajtókat fogadó falnyílások méretét. Ha van egy kis időd olvasgass egy kicsit, hiszen mindig olcsóbb a bajt megelőzni, mint utólag helyrehozni a hibákat.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ennek az egyszerű űrlapnak a segítségével!

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEInformáció gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtód árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtókat szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

RAKTÁRÚj raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet