Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Amerikai dió nemesfa beltéri ajtóink Kalocsán

2024-01-09 12:21

Amerikai dió nemesfa beltéri ajtóink Kalocsán - ajtohaz.hu

Ismét egy elképesztően nívós környezetben teljesíthettünk, ezúttal Kalocsán.

Egy- és kétszárnyú New York, egy- és kétszárnyú Saint-Quentin, Essex L1, falban futó tolóajtók, átjárótokok... ritkaság számba megy, hogy ennyire változatos modelleket kelljen gyártanunk egy házba. Az összképet tekintve bátran kijelenthetjük, hogy Megrendelőnk tökéletesen választott. Kiemelnénk a ritkaságszámba menő Briliáns tervezői munkát is. A háznak különlegessége a két generációt elválasztó hatalmas, tolóajtókat és átjáró tokokat is tartalmazó, teljesen nem zárható gardrobe, ami egyben egyetlen átjáróként funkcionál a tinédzserek és a felnőttek lakrésze között.

ajtóház blog kép

ajtóház blog kép


Megrendelőnk, nagyon bölcsen, azokat a falnyílásokat is átjárótokkal díszíti és óvja, amire amúgy nem került beltéri ajtó, így le kellett gyártanunk egy gigantikus ajtólap nélküli tokot is a több mint 2200 mm széles 510 mm vastag falnyílásba.

ajtóház blog kép

ajtóház blog kép

További különlegességnek számít, a nappali-konyhára nyíló dolgozószoba, amire kétszárnyú Saint-Quentin ajtó került. A rajzos amerikai dió nemesfa felületünkhöz gyerekjáték volt az egyéb, nem nemesfa felületű bútorokat is legyártani, lévén a laminált bútorok esetében is népszerű színről van szó, sehol semmiféle színeltérés nem tapasztalható, így az egész ház egységes összképet mutat.

ajtóház blog kép

Köszönjük a lehetőséget, legszebb munkáink között tartjuk számon…

Ezeket olvastad már?

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »