Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház
A kényelmi zárról

A kényelmi zárról

Beltéri ajtónál a zár nem nagyon foglalkoztat senkit. Nem számolnak vele, mindenki úgy van vele, hogy ez nem bejárati ajtó, kit érdekel a zár? Sőt van aki szándékosan “lefalaztatja” a kulcslukat, látni sem akarja.
Érdemes-e netről beltéri ajtót rendelni?

Érdemes-e netről beltéri ajtót rendelni?

Hatékony, kényelmes, környezetkímélő irány az online vásárlás. Nem kell dugóban ülni, károsanyagot kibocsátani, várakozni. Sokan keresnek egy ajtós oldalt majd megpróbálnak választani. Igen ám, de kevesen veszik a fáradtságot hogy megtanulják a szakmát, így legtöbb vásárlónak gőze sincs mi mit jelent, milyen kategóriából válasszon, milyen műszaki tartalmat rendeljen az ajtóhoz. De a színhelyesség a legnagyobb probléma: minden monitoron minden kicsit vagy nagyon másképp néz ki mint a valóságban…
Hovatovább tolóajtó… hova és miért érdemes tolóajtót választanod?

Hovatovább tolóajtó… hova és miért érdemes tolóajtót választanod?

A tolóajtó típusok helytakarékossága rendkívül jól szolgája a kis térrel rendelkező helyiségeket. Praktikusságát segítik a különböző típusú tolóajtó lehetőségek.
Az igazi jutalommunka!

Az igazi jutalommunka!

Ritkán adatik meg bármely szakma életében, hogy a tökéletes munkához szükséges minden tényező szinte magától összeálljon. Ennél a munkánknál minden adott volt...
Fargo és Oxford IV ajtóink egy modern kislakásban

Fargo és Oxford IV ajtóink egy modern kislakásban

Megrendelőnk Fargo és Oxford IV modelleket választott rajzos tölgy fafurnér felülettel és EL343 páccal. A pácnak köszönhetően az ajtók tökéletesen illeszkednek a bútrok szinvilágához...

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Szakmai partnereink


Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »