Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Érdemes-e netről beltéri ajtót rendelni?

2022-08-02 11:04

Érdemes-e netről beltéri ajtót rendelni? - ajtohaz.hu

Hatékony, kényelmes, környezetkímélő irány az online vásárlás, nem kell dugóban ülni, károsanyagot kibocsátani, üzletben várakozni, ráadásul neten sokkal nagyobb választékot lehet bemutatni mint egy bemutatóteremben, már ha egy olyan helyigényes termékről van szó mint például a beltéri ajtó. 

Sokan elcsábulnak és keresnek egy jó ajtós oldalt majd megpróbálnak választani. Igen ám, de ajtót viszonylag ritkán vesz az ember, így meglehetősen kevesen veszik a fáradtságot hogy minimális szinten megtanulják a szakmát, így legtöbb vásárlónak gőze sincs mi mit jelent, milyen kategóriából válasszon (neten minden jól néz ki), milyen műszaki tartalmat rendeljen hozzá az ajtóhoz. 

De nem is ez a legnagyobb probléma, hanem a szín ami vásárlók szempontjából mindennél fontosabb paraméter. Azt mindannyian tudjuk hogy monitoron minden kicsit vagy nagyon másképp néz ki mint a valóságban.

Beltéri ajtó vásárlás - tapasztalatok:

Megtapasztaltuk ezt padlóburkolat, falfesték, függöny vásárlása során, tudjuk hogy még egy prospektusban is mást mutat egy anyag mint a valóságban, pedig egy prospektust akár még színhelyesre is meg lehet csinálni ha a grafikus és a nyomda hajlandó vért és verejtéket izzadni és a megrendelő hajlandó ezt a rengeteg vért és verejtéket ki is fizetni (egy a tízből). 

Prospektusban azért lehet színhelyesebben prezentálni bármit is, mert ki lehet zárni egy ismeretlen eszköz ismeretlen tulajdonságait, ez az ismeretlen eszköz online vásárlásnál pedig nem más, mint a monitor vagy a telefonunk kijelzője. Ha egymás mellé teszünk egyazon márka azonos modelljét és megnyitjuk rajta ugyanazt az oldalt nagy valószínűséggel eltérő tónusban fogjuk ugyanazt a képet látni, de az eredetileg feltöltött tartalomnál nem valószínű, hanem biztos hogy eltérő dolgokat fogunk látni. 

Színhelyesség nehéz ügy, ha egy grafikus megküzd a technikával és sikerül színhelyes képeket feltöltenie a netre, az Ő kalibrált monitorán talán meg tud jelenni színhelyesen a beltéri ajtó, de ami nála szürkés az a megrendelő telefonján barnás, pirosas esetleg zöldes árnyalatban fog tündökölni, így a végén a meglepetés szinte garantált. Kérdés hogy a végén elfogadja e a Megrendelő a terméket, vagy reklamál, amitől ugyan nem biztos hogy azonnal lesz ajtaja - eredeti elképzelésének megfelelő pedig biztos nem -  de érezheti a törődést hiszen online vásárlás esetén az oldalt üzemeltető kereskedő köteles a terméket visszavenni. 

Jöjjön el személyesen bemutatótermünkbe, mindannyian jobban járunk így. 

Ezért nincs egyedi beltéri ajtókkal foglalkozó ajtós cégnél online webshop, és ezért érzi nagyon helyesen a Megrendelő, hogy ezt bizony élőben látni kell, ezt nem lehet telefonról megrendelni, a beltéri ajtó nem egy mobiltelefon, nem egy laptop, ami minden kereskedőnél ugyan az, beltéri ajtó címen szinte minden kereskedőnél mást kapunk, millió kisüzem, egyedi anyagok, egyedi megmunkálási minőség és az a rengeteg apróság ami a neten nem jut eszünkbe, amit csak a rutinos és lelkiismeretes értékesítő tudja hogy meg kell kérdezni, le kell tisztázni. Sajnos be kell menni az ajtóshoz, ezt a fáradtságot nem nagyon lehet megspórolni. 

Mitől jobb a személyesség?

Az ember alapvetően arra lett kitalálva, hogy emberekkel kommunikáljon. Egy olyan fontos döntésben, hogy lakásunk, otthonunk belső berendezési tárgyai milyenek legyenek, érdemes Igazándiból a régi, analóg érzékszervi tapasztalatokra is hagyatkozni.

Főleg a férfiaknál alapvetése az, hogy ami elsőre tetszik,  az hosszútávon is tetszik  Sajnos/szerencsére ,nagyon sok esetben egy beltéri ajtó, vagy más termék esetében a digitális megjelenítés nagyon sok mindent elárul, sok információt kapunk, azonban alapvetően szükséges az, hogy magát a terméket személyesen is lássuk megnézzük esetleg megfogjuk, megtapintsuk, érzékeljük.

Jöjjön el Ön is bemutatótermeinkbe, ami közelebb van Önhöz, akár Pesten, vagy Budán. Szakértő kollégáink szívesen állnak rendelkezésére, ingyenes szaktanács adással.  

Ezeket olvastad már?

    
         
    
              

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?



Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETE



Ajtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁR



Ajtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »