Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Felmérés tapasztalatok: a szálirányról

2022-09-05 17:12

Felmérés tapasztalatok: a szálirányról  - ajtohaz.hu

Általában a régebbi bútorokon és bejárati ajtókon függőlegesen fut a faerezett mintája és ezt veszik a kedves vásárlóink alapak, holott ebben a formában már nem igaz.

A szálirány - lényeges szempont!

A modern bútoroknál amik később a lakásba kerülnek, már évek óta divat a keresztben futó mintázat. A trendeknek megfelelően nálunk is bármely modellünk megrendelhető kereszt terítékes formában is.

A weboldalunkon megjelenített minták nem kőbevésett, inkább ajánlások.

Bármelyik modellünk megrendelhető felár nélkül, eltérő száliránnyal.

Miért van mégis sok modern minta a Koto vagy Hokkaido kereszt irányú rajzolattal? Ez egyszerű. Azért, mert az üvegminta keresztben van az ajtólapon. A minta követi az üvegezést, így nincs az az érzésünk, hogy a függőleges mintázatban keresztben futó üveg „szétvágja” a felületet.

A Divatos kereszt terítéknek azonban van egy nagyon jó optikai hatása, ami kiválóan alkalmazható a kisebb lakásokban, mint a lakótelepek ahol a fürdőszoba ajtó általában mindössze 68cm-es falnyílással rendelkezik. A keskenyebb ajtókat optikailag szélesíti a vízszintes erezet, ráadásul egy tele ajtó esetében is modern hatást kölcsönöz a lakásunknak.

Zárhatóság hosszú távon

Alap esetekben a standard kivitel a megrendelő lapon BB kivitelnek van feltüntetve, amennyiben nem határozunk meg egyéb kívánalmat az ajtóval szemben, akkor ilyen zárszerkezettel kapjuk.

Mit jelent a BB kivitel? Egy normál, úgynevezett szakállas kulcs. Tudjuk nyitni-zárni vele az ajtót és természetesen a gyerekek el is tudják játszani. Ilyen esetekben szoktuk javasolni a kényelmi zárat, amit nem csak a toalettre szoktunk felszerelni. A szobaajtókon ugyanúgy megállja a helyét dizájnban, azonban az évek múlásával is zárhatóak maradnak az ajtók, mert nem tudjuk belőle elhagyni a kulcsokat. 

A szerkezet fixen a zárba szerelt 

így kiesni nem tud. A portfoliónkban megtalálható kilincseinknek minden esetben van toalett záras változata, mely tökéletes harmóniában van a normál BB kivitellel. Kör rozettás kivitelnél kör, míg négyzetrozettás esetben négyzetformával rendelkezik. Válasszunk bátrain ilyen kiegészítőket, mert igen hasznosak tudnak lenni hosszútávon.

Ezer szónál is többet ér a személyes élmény, így arra bíztatlak, gyere el te is budapesti bemutatótermeinkbe, és tapintsd meg, próbálgasd a kiállított gyönyörű beltéri ajtókat, és kérj ingyenes szaktanácsot szakértő kollégáinktól! 

Ezeket olvastad már?

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »