Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Hangszigeteld az ajtódat automata küszöbbel!

2022-11-21 12:36

Hangszigeteld az ajtódat automata küszöbbel! - ajtohaz.hu

Ha nem vagy kíváncsi arra, hogy mi történik az ajtó túloldalán, rendelj automata küszöböt az ajtóidba!

Azt mindannyian tudjuk, hogy a hangszigetelés milyen fontos egy házban, ha egy egész, népes család lakja! Nem kell hangmérnöknek lenni, csak egy kis megfontolás kell, 

hogy már a kezdet kezdetén, azaz, a tervezési fázisban is tudjuk, hová, milyen hangszigetelés kell.  

A beltéri ajtók hangszigetelése lehetővé teszi, hogy a szobában hallható hangok na szűrődjenek át az ajtón, és így csökkentse azok terjedését a másik szobába vagy a lakás többi részébe.

A beltéri ajtó hangszigetelése lehetővé teszi, hogy a hang ne jusson át az ajtón, ami a szomszédokat, családtagokat, esetleg más helyiségekben lévő embereket zavarhatná. A hangszigetelést általában a ház vagy lakás különböző helyiségeinek elkülönítésére használják, de az is előfordulhat, hogy csak a zajokat szeretnék csökkenteni.

Fontos, hogy az ajtó szigetelésének hatékonysága nagymértékben függ a meglévő ajtó minőségétől és méretétől is. Ha lehetséges, érdemes lehet minél vastagabb ajtót választani, mert ezzel nő a szigetelés hatékonysága. 

De mi a helyzet a beltéri ajtókkal? 

Elárulok egy titkot: Minden ajtó annyira hangszigetelt, mint amennyire a körülötte lévő rések átengedik a hangot.  Szóval, a megoldás: a rések csökkentése.

Körben, vagy  tetején meg lehet oldani a gumiszigetelést, de mi van lent? Egy darab deszka, egy küszöb? 

Amin mindig megakad a porszívó, átesik a gyerek, és, amibe, ha belerúgsz, érzed az összes lábkörmöd? 

A tökéletes megoldás: az automata küszöb. 

A legnagyobb találmány, a gurulós bőrőnd óta!

Csendes, diszkrét, tökéletes! 

Ez az ajtó alsó részének élébe süllyesztett szerkezet. Nem látható, de az ajtó becsukásakor teljesen hermetikusan zárja az ajtó alatti rést.. 

Akár utólag is beépíthető, vásárolható belőle utólag az ajtólapra szerelhető változat is. Mégis a leghatékonyabb és leginkább esztétikus megoldás az ajtóba mart változat, 

Ezt célszerű az ajtó megvásárlásával egy időben, az ajtóval együtt megrendelni. Ez számos, később felmerülő probléma megoldása is. 

A küszöb nélkül a beltéri ajtó olyan mintha résnyire MINDIG nyitva hagynánk az ajtót.

Az automata küszöb az ajtó lapjának alján helyezkedik el.. Az ajtó becsukásakor maga a becsukódó ajtólap, az oldalába szerelt kis gombot nyomja meg. 

Ennek a gombnak a megnyomásakor leereszkedik kicsit le a küszöb. A küszöb ebben az esetben egy megfelelő méretű gumicsík, ami zárja az ajtó alatta kis rést. 

Amikor kinyitjuk az ajtót, a küszöb visszahúzódik.

Automata küszöb esetén a burkolat nincs közvetlen kapcsolatban a küszöbbel, így elegendő egy burkolatváltó profil, ahol a hideg- és melegburkolat találkozik. 

Akár teljesen egyforma is lehet a burkolat a lakásban, homogén módon, azaz, elválasztás nélkül, ami így teljesen akadálymentes is lesz. 

Az automata küszöb rendelkezik állítási lehetőséggel, hogy a működési tartományt pontosan be tudjuk állítani.

Nézd meg a többi videós tartalmunkat is!

Ezeket olvastad már?

    
         
    
              

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?



Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETE



Ajtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁR



Ajtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »