Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Ilyet is tudunk... Szemesjávor, szürkére pácolva

2023-11-29 11:15

Ilyet is tudunk... Szemesjávor, szürkére pácolva - ajtohaz.hu

Ezzel az sorozatunkkal azokat az extrém beltéri ajtós megrendelői kérésre készült beltéri ajtókat szeretnénk bemutatni, aminek alapja nem képezi a termékpalettánk részét.


ajtóház blog kép

ajtóház blog kép

ajtóház blog kép

Nemesfa felületű, másnéven furnérozott beltéri ajtóknál az asztalosunknak szinte teljesen mindegy, hogy milyen furnért és milyen pácot alkalmaz. Ha a megrendelő történetesen szemesjávor fafurnért álmodott meg és azt szürkére szeretné pácolni, az ajtólapot síkban záródva pántok nélkül, de tökéletesen használhatatlan “kocka" kilinccsel, rozsdamentes acélrudakkal díszítve szeretné látni, akkor az elképzelése minden további nélkül megvalósul. 

ajtóház blog kép

ajtóház blog kép

Sosem jutott volna eszünkbe az amúgy hangszergyártás alapanyagaként elterjedt fantasztikusan kemény és szívós, ugyanakkor rugalmas fafajt, a szemesjávort mint fafurnért alkalmazni, pláne szürkére pácolni azt. Mindehhez egy bátor és kellő fantáziával megáldott Megrendelőre volt szükség.

ajtóház blog kép
 

A végeredményről bátran kijelenthetjük, hogy őrületes lett. Köszönjük a lehetőséget, örömmel állunk a további kihívások elé!


ajtóház blog kép

Ezeket olvastad már?

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »