Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Ajtóvarázsló - Rakd össze te a saját ajtódat!

2023-06-30 14:59

Ajtóvarázsló - Rakd össze te a saját ajtódat! - ajtohaz.hu

Mindig hatalmas hangsúlyt fektettünk bemutatótermeink minőségére, folyamatosan törekedtünk a nagy alapterületre, és az élethű nyitható - csukható mintaajtók bemutatására. 

A beltéri ajtó színpaletta viszont vásárlói igényekhez igazodva folyamatosan bővül, akárcsak a modellek száma, ezért 2023-ban még egy olyan 40-50 nyitható mintaajtóra berendezett ajtóstúdióban is, mint a Száva utcai, vagy a Bécsi úti bemutatótermünk, csak a legfontosabb és legnépszerűbb modelleket és színeket van lehetőségünk bemutatni. 

Ajtóvarázsló - az igazi megoldás?

Kézenfekvő megoldás volt létrehozni egy olyan alkalmazást, amiben a megrendelők kedvükre összekombinálhatják a nekik tetsző modellt és felületet. Ez így leírva egy végtelen egyszerű projektnek tűnik, de a valóságban ez egy hatalmas munka, ha minőségi és a valóságot leginkább megközelítő eredményre törekszünk. 

Több évnyi fejlesztés során professzionális fotózás a színhelyes felületekért, 3D-s tervezés a valóságos modellek létrehozásához, rengeteg programozás és egyeztetés volt a feladatunk, aminek eredmény ekképpen létrejött a jelenlegi Ajtóvarázslónk. Egyelőre a legfontosabb CPL felületünkkel lehet varázsolni ami így is elképesztő variációs lehetőséget eredményez, de terveink szerint hamarosan az összes felületünk (dekor, nemesfa, és festékszórt) beltéri ajtók feltöltésre kerülnek! 

Az ajtóvarázsló használata:

Rendkívül egyszerűre terveztük meg, mindössze három lépesben: 

  • 1.  Válaszd ki a neked legjobban tetsző színt
  • 2. Válassz modellt, azaz, a neked legjobban tetsző ajtókialakítást
  • 3. És már láthatod is, hogyan néz ki egy lakókörnyezetben a beltéri ajtó.

 

Extra: a kép feletti részen azt is ki tudod választani, hogy vízszintes, vagy függőleges legyen a mintázat, illetve a szoba színe is kiválasztható!  

Ezután elmentheted keresésedet, és megbeszélheted pároddal, férjeddel, feleségeddel a későbbiekben, 

ajánlatot kérhetsz az egyedi ajtóra, vagy ha van még kérdésed, azt is közvetlenül felteheted itt, szakértő kollégánknak!

Azonban mint minden alkalmazásnál, úgy itt is hatalmas szerepe van a felhasználói visszajelzéseknek, hiszen mi túl régóta foglalkozunk beltéri ajtókkal ahhoz, hogy laikus szemmel lássuk a program esetleges hibáit, ezért arra kérünk Titeket, hogy használjátok és osszátok meg tapasztalatotokat velünk, köszönjük!

Ajánlom, próbáld ki ezt a pofonegyszerű, látványos konfigurátort!

Ezeket olvastad már?

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »