Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Kérdezz-felelek

Melyik színt ajánlanád egy sötét padlóhoz?

Kedves Andrea! Elolvastam az összes eddigi kérdést, hátha már azok között megtalálom az engem érintő ajtóproblémát. Meg is találtam meg nem is, ill. a válaszok alapján teljesen elbizonytalanodtam. Nálunk a bútorok wenge színűek, a nyílászárók mahagónik lettek (sajnos ott wenge szín nem volt). Jártunk a Száva utcában és ott parkettából: Regency / Thermo Tölgy-ön (sötét barna) ill. a beltéri ajtó közül a Phoenix ajtón gondolkodunk, wenge színben. A ház elvileg napos lesz, sok üvegfelülettel ill. a falak színe is világos lesz. A bizonytalanságom abból adódik, hogy a válaszok között egyrészt olvastam olyat, hogy az ajtó színe harmonizáljon a padlóval, ill. olvastam a válaszok között olyat is, hogy ez így túl sötét lesz. Melyik a fontosabb, ill. ha nem vagyunk benne teljesen biztosak, hogy elegendő fényt fog kapni a helység, akkor melyik színt ajánlaná egy sötét padlóhoz a korábban leírt színek mellé? Válaszát előre is köszönöm! Boglárka

Kedves Boglárka! Mindig az egyedi esetet vizsgáljuk. A kültéri nyílászárók függönyözés után valószínűleg nem lesznek a belső tér meghatározó színei, tehát az ajtóknak nem kell a kültéri nyilászárókhoz igazodniuk. Mint írja, a terek szellősek, világosak (nap, falszínek..). Én támogatom az elképzelésüket a parketta és a beltéri ajtó vonatkozásában. Ekkor a bútor és az ajtó fog harmonizálni, a parketta kicsit eltér, de hasonló színvilág. Ekkor a bútort kiemeli. Magam is most építkeztem, és bátran alkalmaztam a sötét nyílászárót és parkettát még olyan folyosón is, ahol egy pici ablak van csak. Betettem több helyi világítást. A lényeg, hogy a lakás egységes benyomást tegyen. Használjon helyi fényeket, tükröket..

Javasolt modellek: Monte Carlo, Saint Quentin, Peru

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!Ajtóház

Több mint tizenöt évnyi beltéri ajtóval szerzett tapasztalatunkat gyúrtuk össze ebbe a menüpontba így azt gondoljuk, hogy itt valódi segítséget nyújtunk a Beltéri ajtóval kapcsolatos problémák megoldására. Igyekszünk szinte konyhanyelven érthetően és szemléletesen elmagyarázni milyen buktatókra érdemes odafigyelni vásárlásnál vagy a falnyílás kialakításánál, szakszerű szemléltető videókat készítünk, aminek segítségével könnyen megértheted mire és miért van szükség és hogyan valósítsd meg, vagy akár hogyan mérd fel egyszerűen a beltéri ajtókat fogadó falnyílások méretét. Ha van egy kis időd olvasgass egy kicsit, hiszen mindig olcsóbb a bajt megelőzni, mint utólag helyrehozni a hibákat.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ennek az egyszerű űrlapnak a segítségével!

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »