Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Kérdezz-felelek

Videó: Amit ajtóvásárlás előtt érdemes tudnod!

A beltéri ajtó általában festés, burkolás után kerül beépítésre, aminek több oka is van.

AjtóházÉvszaktól függetlenül a száradófélben lévő ragasztó-, glett- és festékanyagok hosszú ideig extrém mennyiségű párát képesek kibocsátani magukból, ami megfelelő szellőztetés hiányában akár 80-90%-os páratartalmat is eredményezhet a lakásban. Bár a beltéri ajtó a normál hétköznapi páraterhelésnek tökéletesen ellenáll, ilyen mértékű, huzamosabb páraterhelést nem képes alakvesztés nélkül elviselni! Festés után ki kell várni az 1-2 hetes száradási időszakot, majd ajtó telepítését megelőzően érdemes megejteni egy páratartalom mérést. 60-70% alatt a beltéri ajtó telepíthető.

AjtóházA szakipari munkák nem kis felfordulással járnak, a munkások ajtógyilkos talicskákkal, vágógépekkel, fúrókkal, vésőkkel, kalapácsokkal próbálják megvalósítani elképzeléseinket, és nagy igyekezetükben bizony előfordul, hogy kollégáik produktumának védelmére már nem képesek kellő figyelmet fordítani. Elég ha csak minden harmadik alkalommal koppan oda az a kalapács az ajtó tokjához, kezdhetjük elölről az egész hajcihőt, az anyagi károkról pedig jobb nem is beszélni. Annak a pár, ajtót érintő csempének a beszabását, felragasztását - ami kitűnő ürügyül szolgál a burkolónak a munka halogatásához - amúgy is csak az ajtó telepítését követően lehet igazán szépen elvégezni. Ne dőlj be a mestereknek, csak az időt húzzák, várd meg amíg a fegyverekkel elvonulnak a lakásból, és csak utána telepíttesd az ajtót.

AjtóházEgyedi ajtót földi halandó számára is elérhető áron és azonnal senki nem tud produkálni a hazai piacon! Bizonyos ajtó méretek könnyebben és olcsóbban elérhetőek, ezért érdemes már a lakásfelújításnál, építésnél odafigyelni rájuk! Sem a tervezőt (legtöbbször ők gazdálkodják el az ajtónyílásokat), sem a kivitelezőt, sem a kőművest nem nagyon érdekli a Te későbbi boldogulásod, átadják a rajzokat, a falakat, a vakolatot, és a lakást anélkül, hogy oda épkézláb ajtót lehetne beépíteni! Rendkívül sűrűn találkozunk 60-70 milliós luxuslakásokkal, ahol a fürdőszoba ajtót 65-70 cm széles, falkáva nélküli (!) nyílások várják. Ha sikerül is ilyen méretű ajtót találnod - természetesen bármelyik Ajtóház modell elérhető ebben a méretben is - és ha leszámítod az ajtó tokmagját és a szerelési hézagot további 10 cm-el is szűkülhet a végső rendelkezésedre álló nyílás, és 55 cm-en közlekedni nem túl vidám dolog.

Ne engedd magad megtéveszteni megfelelő méretű, de káva (falcsonk, falfül) nélküli ajtónyílásokkal sem. Az utólag szerelhető átfogótokos ajtóknak (ma ez a legelterjedtebb típus), mint ahogy a nevük is jelzi, valamit át kell fogniuk, ha nincs káva, akkor vagy csináltatsz - ami ugye további nyílásszűküléssel jár - vagy megelégszel az amúgy kínkeserves barkácsolás nyújtotta csekély esztétikai élménnyel. Ha egy mód van rá, követeld meg a lehető legnagyobb ajtónyílásokat. Szerencsés esetben és egy kis odafigyeléssel ki lehet gazdálkodni a járatosabb Ajtóház méreteket (750, 900, 1000-es falnyílás szélesség, 2050-2120 mm közötti nyílásmagasság, 120-140 mm-es kávavastagság), s akkor várakozási idő nélkül is hozzájuthatsz az Ajtóház modellekhez!

Bármilyen további műszaki információra lenne szükséged, keresd bátran szakképzett kollégáinkat!

CPL felületű ajtóink különlegesen kemények, strapabírásuk átlagon felüli. Győződj meg róla videónk alapján!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!Ajtóház

Több mint tizenöt évnyi beltéri ajtóval szerzett tapasztalatunkat gyúrtuk össze ebbe a menüpontba így azt gondoljuk, hogy itt valódi segítséget nyújtunk a Beltéri ajtóval kapcsolatos problémák megoldására. Igyekszünk szinte konyhanyelven érthetően és szemléletesen elmagyarázni milyen buktatókra érdemes odafigyelni vásárlásnál vagy a falnyílás kialakításánál, szakszerű szemléltető videókat készítünk, aminek segítségével könnyen megértheted mire és miért van szükség és hogyan valósítsd meg, vagy akár hogyan mérd fel egyszerűen a beltéri ajtókat fogadó falnyílások méretét. Ha van egy kis időd olvasgass egy kicsit, hiszen mindig olcsóbb a bajt megelőzni, mint utólag helyrehozni a hibákat.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ennek az egyszerű űrlapnak a segítségével!

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »