Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Beltéri ajtó tokkal, együtt érdemes megvenni.

2023-02-21 12:24

Beltéri ajtó tokkal, együtt érdemes megvenni. - ajtohaz.hu

Az ajtólap tok nélküli olyan, mint autó kerék nélkül: használhatatlan. Rengeteg fajta tokkal kísérleteztek a gyártók az idők folyamán - voltak 

pallótokok, 

gerébtokok, 

saroktokok, 

vakolós tokok, 

blikktokok 

acél tokok 

– mire eljutottunk a ma használatos legnépszerűbb, átfogó tokos kivitelhez.

Mi az átfogó tokos ajtó három fő előnye? 

ajtóház blog kép

Az átfogó tokos ajtó egyik legfontosabb pozitív tulajdonsága elődeihez képest, hogy könnyedén, gyorsan telepíthetőek, és utólag szerelhetőek. Ennek egyik vitathatatlan előnye, hogy – mivel az ajtós a legutolsó fázis az építkezés, felújítás során – így a bútor minőségű értékes beltéri ajtót tokkal nem kell óvni az építkezés során az olyan egyéb szakiparoktól, mint a festő, burkoló stb. 

Miért nálunk rendeld meg a kilincseket?

ajtóház blog kép

Másik előnye, hogy az ajtó tokjának beépítése, rögzítése ha nem is gyerekjáték, de lényegesen egyszerűbb mint például egy blokktokos ajtóé, ahol a tok és a fal találkozásánál kialakult rést utólag és sokszor egyedileg legyártott lécecskékkel kell eltakarni. 

Ugyanis, az átfogó úgy lett kialakítva, hogy nagyon nagy, akár 2-3 cm-es tűréssel képes legyen igazodni a falnyílásokhoz. 

Képes eltüntetni a falnyílás tökéletlenségét is, és szinte automatikusan eltakarja a saját rögzítéséhez használt PUR-habot.

ajtóház blog kép

Harmadik előnye az utólag szerelhető átfogó toknak a bonthatóság. Míg a beépítéshez célszerszámok és asztalos tapasztalat szükséges, a bontást akár egy háziasszony és egy konyhakés kombinációja is el tudja végezni, ráadásul mindenféle roncsolás nélkül. Ha ügyesen bontja ki, akár még vissza is építhető a beltéri ajtó tokkal, vonóval.

Fontos, senki ne gondolkozzon csak beltéri ajtó lapban, vagy csak tokban (hacsak nem átjáró tokot szeretne)!

A beltéri ajtó tokkal együtt egy kész komplett rendszer.

Ezeket olvastad már?

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »