Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Kérdezz-felelek

Beltéri ajtó tokkal

Beltéri ajtó tokkal… egyre több az ilyen jellegű igény bemutatótermeinkben, ami meglehetősen meglepően hangzik egy ajtós szakember számára. Sokáig vizsgáltuk a kérdést, hogy miért nem csak szimplán ajtót, vagy beltéri ajtót keresnek ezek a vásárlónk, majd egy megrendelés folyamán elhangzott a válasz: “legtöbb helyen csak az ajtólap ára szerepel”, így generálnak mesterségesen alacsony árat a terméknek, aminek mindenképp rossz vége van a vásárlóra nézve. Egyrészt csalódhat, amikor időt energiát fektet abba, hogy ellátogasson egy csak ajtólapok árát publikáló ajtóshoz, vagy áruházba, aki a megrendelés folyamán tájékoztatja a vásárlót, hogy még ajtótokot is kell vásárolni és hopp, nem annyi az ár, vagy megveszi vagy nem a vásárló.


beltéri ajtó tokkal

A rosszabbik verzió, amikor egy olyan barkácsáruházban vásárol az ember, ahol még a legalapvetőbb információk beszerzéséért is meg kell küzdeni, itt bizony rendszeresen látni bevásárlókocsikra felpakolt ajtólapokat, tok nélkül. Ezeket az ajtólapokat a laikus elviszi a felújítás alatt álló lakásába és átadja a kivitelezőnek, hogy építse be, vagy megpróbálja maga beépíteni. Sajnos sok vásárló úgy gondolja, hogy ajtólap simán felcsavarozható a régi ajtó tokjára, vagy egyszerűen a falba be lehet tekerni a pántokat. Beltéri ajtó tokkal, az autó kerékkel, a repülő szárnnyal nyer értelmet. + Sokan ezt is keresik: vasajtó tokkal. 

Beltéri ajtó vásárlási buktatók

A beltéri ajtós szakma nagyon sok buktatót rejt magába, több építésztől is hallottuk, hogy az ajtó az egyik leginkább problémás dolog az egész szakmában. Ezért szerencsés ha szakembertől vásárolunk terméket és szolgáltatást, azon belül is lehetőleg tapasztaltabbat válasszunk. Az ajtós az igények felmérése során tisztában van azzal a ténnyel, hogy az ajtó tokkal együtt jár, a méretek felvételénél a falnyílások kivesézésénél magától értetődik a falnyílás szélesség, magasság, falvastagsági méretek megtárgyalása, felmérése, ehhez kell az ajtó tokjának igazodnia, az ajtólap pedig igazodik a tokhoz automatikusan a gyártás folyamán amennyiben egyedi termékről van szó utólag, amennyiben kész termékről van szó szabványméreteken belül automatikusan előre. 

Ezek a csalódott vásárlók annyira megégetik magukat, hogy innentől kezdve csak arra koncentrálnak, hogy nehogy megint pórul járjanak, hogy a felkínált portéka komplett legyen, beltéri ajtó tokkal, beltéri ajtó tokkal...


És a tok is benne van az árban? 

Kérdezik rendszeresen. Az Ajtóháznál ez természetesen alap, főleg mert jórészt egyedi méretre gyártott termékek forgalmazásával foglalkozunk, így sajnos ajtóink még egy lakáson belüli megrendelések esetén sem cserélgethetőek, nem tudod az egyik lapot a másik tokra felakasztani még véletlenül sem, nem adunk el más tokjához saját ajtólapot, mert az sosem fog pontosan passzolni.
Beltéri ajtó tokkal jár de a tok nem feltétlenül jár lappal, népszerű termékünk az átjáró tok, népi nyelven “keret”, Eminek semmi más dolga nincs, mint védeni és eltakarni a falnyílások széleit, ajtólapot nem fognak sosem hordozni (utólag sem láthatók el lappal). 

Van viszont pár dolog ami nincs benne az ajtó árában, ezek a dolgok vagy szolgáltatások jórészt egyedi igényekhez köthetőek. Ami nincs benne az árban és meglehetősen fontos, az a kilincs, de szerencsére a kilincsek jórésze kompatibilis a legtöbb ajtóval, utólag is fel lehet szerelni, de az ajtó használhatatlan kilincs nélkül, ezért mindig azt javasoljuk vásárlóinknak, hogy időben, lehetőleg az ajtóval együtt rendeljék meg a kilincset, így nem felejtődik el. 

A többi kiegészítő pusztán extra, azok nélkül is működik az ajtó, de gyakran szükség van szellőzőkre, automata küszöbökre, felülvilágítókra stb. Itt is hatalmas szerepet kap a szakember, aki képes hajszálpontosan feltérképezni az igényeket. Szolgáltatásoknál pedig okvetlen érdemes választani a kereskedő telepítési szolgáltatását, beépítését, kiszállítását, így elejét vehetjük a hazánkban oly népszerű más mesterek hibáztatása, vagy körbehibáztatás, körbemutogatás című játéknak. Tehát mi beltéri ajtót tokkal értékesítünk, nálunk nem kell figyelned, nem kell megtanulnod az ajtós szakmát, nem fogsz meglepődni sem fizetését sem beépítésnél, Te csak a modellekkel és a színekkel, felületekkel foglalkozz :).

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!Ajtóház

Több mint tizenöt évnyi beltéri ajtóval szerzett tapasztalatunkat gyúrtuk össze ebbe a menüpontba így azt gondoljuk, hogy itt valódi segítséget nyújtunk a Beltéri ajtóval kapcsolatos problémák megoldására. Igyekszünk szinte konyhanyelven érthetően és szemléletesen elmagyarázni milyen buktatókra érdemes odafigyelni vásárlásnál vagy a falnyílás kialakításánál, szakszerű szemléltető videókat készítünk, aminek segítségével könnyen megértheted mire és miért van szükség és hogyan valósítsd meg, vagy akár hogyan mérd fel egyszerűen a beltéri ajtókat fogadó falnyílások méretét. Ha van egy kis időd olvasgass egy kicsit, hiszen mindig olcsóbb a bajt megelőzni, mint utólag helyrehozni a hibákat.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ennek az egyszerű űrlapnak a segítségével!

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »