Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Kérdezz-felelek

A tok nagyon fontos..

A beltéri ajtóvásárlók, amikor elindulnak valamelyik kereskedés felé, a legritkább esetben veszik fel a döntésüket befolyásoló momentumok közé a vásárolni kívánt ajtó tokszerkezetét, ám ez óriási hiba.

A kívánságlista élén olyan fontos paraméterek szerepelnek, mint az ajtó színe, az ajtóüvegezés formája, valamint hogy melyik modell akciós. Teherviselés és alaktartás szempontjából a tokon legalább akkora hangsúly van, mint a lapon.

Vásárláskor az alábbi szempontokat is vegyük figyelembe:

- Hány darab pánt van az ajtótokon?

Alapvető, hiszen ha a gyártó 2 darab pánttal szereli ajtóit, akkor vélhetően a legkisebb 650x2100 mm méretű, tele fürdőajtót és a 900x2100 mm méretű nagyszoba ajtót is (amibe New York ajtó esetében 1,2 m2 üveg is van) ugyanaz a 2 darab pánt tartja. A fenti okokból kifolyólag a minőségi ajtót gyártó és forgalmazó bármilyen is az ajtó mérete, 3 darab pántot használ.

A két pánt használata egy alacsonyabb árfekvésű dekor ajtónál elfogadható, de egy nagyobb értékű CPL ajtó vagy nemesfa ajtó esetében már nem.

Kerekített élű tokkivitel, de miért?

A kerekített élek az esztétikai megjelenésen túl fontos használati előnyt is jelentenek. A tok bélése , vagy tokmagja a fizikai hatásoknak leginkább kitett része az egész ajtóelemnek, gondoljunk itt olyan banális dolgokra, mint például az egyik szobából a másikba áthúzott porszívó csöve, mely végigdöcög a tokmag élén. A sarkos élképzés esetén előfordulhat, hogy az élnél elválik a két fólia, hiszen az ilyen ajtóknál a fóliázás két darabból áll, míg a kerekített változatnál ez egy anyag, így a felválás elképzelhetetlen. Érdemes az ilyen apóságokra odafigyelni, hiszen egy minőségi, drágább ajtóval évekre tervezünk. Természetesen értékelendő és fontos szempont a tisztíthatóság is, példának okáért egy világos színű juhar vagy fehér tölgy ajtó tokja a napi érintésektől elkoszolódhat, melyet a fóliaillesztésekből kitakarítani annak roncsolása nélkül szinte lehetetlen.

Ezen apróságokat is vegyük a szempontok közé, amikor beltéri ajtót választunk.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!Ajtóház

Több mint tizenöt évnyi beltéri ajtóval szerzett tapasztalatunkat gyúrtuk össze ebbe a menüpontba így azt gondoljuk, hogy itt valódi segítséget nyújtunk a Beltéri ajtóval kapcsolatos problémák megoldására. Igyekszünk szinte konyhanyelven érthetően és szemléletesen elmagyarázni milyen buktatókra érdemes odafigyelni vásárlásnál vagy a falnyílás kialakításánál, szakszerű szemléltető videókat készítünk, aminek segítségével könnyen megértheted mire és miért van szükség és hogyan valósítsd meg, vagy akár hogyan mérd fel egyszerűen a beltéri ajtókat fogadó falnyílások méretét. Ha van egy kis időd olvasgass egy kicsit, hiszen mindig olcsóbb a bajt megelőzni, mint utólag helyrehozni a hibákat.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ennek az egyszerű űrlapnak a segítségével!

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »