Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Kérdezz-felelek

Fel tudom én mérni a beltéri ajtó falnyílásait?

Felmérési útmutató

Amennyiben meggyőződtél róla, hogy a falnyílásaid alkalmasak beltéri ajtó befogadására (részletesen taglaljuk a kérdezz - felelek rovatunkban), felmérheted Te magad is, ezzel is időt és pénzt spórolhatsz meg.

A következő dolgokra figyelj oda:

  • a falnyílásban ne legyen régi ajtó
  • a falon lehetőleg legyen vakolat vagy nyilatkozzon a kőműves a végső falvastagságról
  • legyen fent a csempe, vagy bármi, ami a falra kerül. Ha nincs fent a vakolat, de tudod a vastagságát, akkor becsüld meg a végső burkolt fal vastagságát
  • fontos, hogy a padlón legyen aljzatbeton és lehetőleg burkolat

Csinálj egy felülnézeti vázlatot a lakásodról és nevezd el az egyes helyiségeket. A rajzod lehet akármilyen csúnya vagy aránytalan. A görbe vonalakkal egy percig se foglalkozz, Te csak arra törekedj, hogy minden apró részletet papírra vess!

Ajtóház

  • mérd meg a falnyílás szélességét a legszűkebb ponton (lent, középen és fent is mérd meg)
  • mérd meg a falnyílás magasságát a legalacsonyabb ponton (és lehetőleg több ponton), mérd meg a falvastagságot az ajtó mindkét oldalán (erre harap rá a tok), itt is kell a legvastagabb és a legvékonyabb pont is. Ha van csempe vagy egyéb burkolat, akkor tüntesd fel, és annak figyelembevételével mérj
  • ha ki- és beszögelések találhatóak, azt is tüntesd fel
  • a méreteket írd be a rajzodba
  • döntsd el, hogy merre nyíljon az ajtó és rajzold be a nyílásba

Ajtóház

Ajtóház

Ajtóház

Ajtóház

Ajtóház

Ha mindezzel megvagy, látogass el beltériajtó-szaküzletünkbe vagy kérj ajánlatot e-mailben.

Ha minden megvan és mi is tudjuk értelmezni a rajzokat, akkor pénzt és időt spóroltál meg, de ha nem sikerült, akkor sem kell kétségbe esned, rendeld meg a felmérést, és 1-2 napon belül kiszállunk a helyszínre és felmérjük a nyílásokat! Fontos tudnod, hogy amennyiben Te végezted el a felmérést a felelősség is a Tiéd!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!Ajtóház

Több mint tizenöt évnyi beltéri ajtóval szerzett tapasztalatunkat gyúrtuk össze ebbe a menüpontba így azt gondoljuk, hogy itt valódi segítséget nyújtunk a Beltéri ajtóval kapcsolatos problémák megoldására. Igyekszünk szinte konyhanyelven érthetően és szemléletesen elmagyarázni milyen buktatókra érdemes odafigyelni vásárlásnál vagy a falnyílás kialakításánál, szakszerű szemléltető videókat készítünk, aminek segítségével könnyen megértheted mire és miért van szükség és hogyan valósítsd meg, vagy akár hogyan mérd fel egyszerűen a beltéri ajtókat fogadó falnyílások méretét. Ha van egy kis időd olvasgass egy kicsit, hiszen mindig olcsóbb a bajt megelőzni, mint utólag helyrehozni a hibákat.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ennek az egyszerű űrlapnak a segítségével!

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »