Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Kérdezz-felelek

A beltéri ajtó nyitási módját hogy határozzuk meg?

Azt, hogy egy beltéri ajtó toló, nyíló, harmónika (ilyet elvi okokból nem árulunk), kétszárnyú stb. nyitási módú legyen, a beltéri ajtó funkciója szerint döntjük el. A beltéri ajtó kiválasztásánál figyelembe kell venni az ajtó igényelt szabad átjárási méretét, a bonyolított forgalom nagyságát és irányát, az igényelt zárási fokozatot, a léghanggátlást, stb... 

Gyakorlati példa a beltéri ajtó nyitási módjáról:

Egy példa: mivel a lengő beltéri ajtó mindkét irányba működtetett (kifele és befele is nyílik), nem lehet ütköző felülete (alsó - felső tokzárása), ezért kültéri ajtónak, bejárati ajtónak nem alkalmas. Tűzgátló ajtó nem lehet tolóajtó kivitelű, mivel a menekülő ember útjában csak "lökhető" beltéri ajtó állhat. 

Harmonika beltéri ajtót csak akkor szabad alkalmazni, ha a lehető legnagyobb, szükséges szabad átjárási méret nem igény, mivel az összehajtogatott ajtószárnyak jelentős méretben csökkentik a beltéri ajtó szabad átjárási méretét. A beltéri ajtó működési módjának meghatározásához figyelembe kell venni a nyitott ajtószárny helyigényét, a nyíló beltéri ajtószárnynak nem szabad sem épületbe, sem bútorba, sem emberbe ütköznie.

Kis helyiségek esetében nem szerencsés az ajtószárnyat a helyiségbe nyitni, hiszen így könnyen kialakulhat az a kínos helyzet, hogy nem lesz elegendő helyünk a beltéri ajtó bezárására, de a legrosszabb amit elkövethetünk egy pincelépcsőre nyíló ajtó. 

A belső ajtók esetén a felmérés nem csak a méretvételezésről szól, 

figyelmeztetjük Megrendelőnket az esetleges hibás elképzelésekre, és rendszerint meggyőzzük a helyes megoldásról, mert ezzel foglalkozunk, mert értünk hozzá, igényeld hát Te is, megéri. Ha esetleg nem kaptál választ a kérdésedre: magad felé nyitod az ajtót és amelyik oldalon a pántot látod :)

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!Ajtóház

Több mint tizenöt évnyi beltéri ajtóval szerzett tapasztalatunkat gyúrtuk össze ebbe a menüpontba így azt gondoljuk, hogy itt valódi segítséget nyújtunk a Beltéri ajtóval kapcsolatos problémák megoldására. Igyekszünk szinte konyhanyelven érthetően és szemléletesen elmagyarázni milyen buktatókra érdemes odafigyelni vásárlásnál vagy a falnyílás kialakításánál, szakszerű szemléltető videókat készítünk, aminek segítségével könnyen megértheted mire és miért van szükség és hogyan valósítsd meg, vagy akár hogyan mérd fel egyszerűen a beltéri ajtókat fogadó falnyílások méretét. Ha van egy kis időd olvasgass egy kicsit, hiszen mindig olcsóbb a bajt megelőzni, mint utólag helyrehozni a hibákat.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ennek az egyszerű űrlapnak a segítségével!

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »