Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Kérdezz-felelek

Tolóajtó márpedig kell...

Tolóajtó kivitelek

A tolóajtók népszerűsége töretlen, hiszen praktikusak, helytakarékosak és sok esetben esztétikusabbak, mint a hagyományos nyíló beltéri ajtók, ráadásul ma már elfogadhatóan olcsóak is. Minden általunk forgalmazott Ajtóház dizájn beltéri ajtó rendelhető tolóajtó kivitelben, tehát az Akita, a Bilbao, a New York, de akár az Oxford II ajtóknak is van toló kivitele.

Falban futó tolóajtók

Falban futó tolóajtók esetében a vasalatot és a kinyitott ajtólapot egy erre a célra kiképzett, összes szükséges vasalattal és kiegészítővel ellátott tolóajtó zseb fogadja, a zsebet pedig vagy gipszkarton vagy egyéb épített fal takarja.

beltéri ajtó

Előnye:

  • esztétikus konstrukció

Hátránya:

  • nagyobb helyigény az épített fal miatt
  • a gipszkartonos munkáknak köszönhetően gyakran kétszer-háromszor annyiba kerülnek,

mint a fal előtt futó verziók

Fal előtt futó tolóajtó

Fal előtt futó tolóajtó esetében a vasalatot takaró "karnis" és az ajtólap is látszik mind nyitott, mind csukott állapotban. A falkávára egy, a nyíló ajtónál megismert, sima átjárótok kerül beépítésre.

beltéri ajtó

Előnye:

  • egyszerű, olcsó konstrukció
  • kis helyigény
  • bármelyik hagyományos falnyílás akár utólag is átalakítható a tolóajtó számára


Hátránya:

  • a fal előtt futó ajtólap útjában nem lehet semmilyen bútor vagy tárgy

Ha kicsit is szempont a szag- és a hangszigetés, lehetőleg egyik verziót se válaszd. A fal előtt futó tolóajtónál szabad szemmel látható a kb. 2 cm–es működési hézag, tehát eláll a faltól az ajtólap, míg a falban futó tolóajtónál az ajtólapot tartó “kocsiknál” átterjed a szag és a hang, bár léteznek szigetelő opciók, a végeredmény tekintetében egy szigetelt tolóajtó mégis elmarad egy hagyományos nyíló ajtótól. A tolóajtó felára kb 79900 Ft. +Áfa, ez a felár a fal előtt futó szerkezeteknél a vasalat és a karnis többletköltségét, falban futó tolóajtóknál pedig a speciális tokszerkezetet takarja (a falban futó vasalatot jellemzően a gipszkartonos szállítja és építi be). Ne feledd, tolóajtó kivitelben a a CPL ajtón keresztül a legegyszerűbb laminált dizájnajtóig bármelyik modellünk rendelhető, Neked csak azt kell eldönteni, hogy falban vagy fal előtt futó kivitelben kéred az ajtódat.

 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!Ajtóház

Több mint tizenöt évnyi beltéri ajtóval szerzett tapasztalatunkat gyúrtuk össze ebbe a menüpontba így azt gondoljuk, hogy itt valódi segítséget nyújtunk a Beltéri ajtóval kapcsolatos problémák megoldására. Igyekszünk szinte konyhanyelven érthetően és szemléletesen elmagyarázni milyen buktatókra érdemes odafigyelni vásárlásnál vagy a falnyílás kialakításánál, szakszerű szemléltető videókat készítünk, aminek segítségével könnyen megértheted mire és miért van szükség és hogyan valósítsd meg, vagy akár hogyan mérd fel egyszerűen a beltéri ajtókat fogadó falnyílások méretét. Ha van egy kis időd olvasgass egy kicsit, hiszen mindig olcsóbb a bajt megelőzni, mint utólag helyrehozni a hibákat.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ennek az egyszerű űrlapnak a segítségével!

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »