Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Kérdezz-felelek

Miért nem azonos beltéri ajtó lapjának és a tokjának színe?

A színeltéltérés az ajtó lapja és tokja között: 

z a probléma kizárólag a mesterséges felületű beltéri ajtót érinti ( CPL, laminált ), nemesfa és festett ajtóknál ez a probléma nem létezik, mert az ajtó lapja és tokja is ugyanabból a felületből készül (fatípus vagy festék).

Lemezelt mesterséges felületű beltéri ajtó esetében az ajtó síkját - mint ahogy a nevében is benne van - egy viszonylag merev lemez alkotja, míg az ajtó tokjára egy flexibilis, tehát hajlékony tokfólia kerül. Ritka kivételektől eltekintve ez a két felület még csak nem is egyazon gyár produktuma, tehát az ajtógyár vagy a fóliához keres lemezgyártót, vagy fordítva (az esetek többségében fordítva). 

Napjainkban ezek a gyártók meglehetősen magas technikai színvonalon űzik tevékenységüket. Az adott referenciafelületet (tehát amihez a fóliának passzolni kell) különféle színhőmérsékletű és intenzitású lámpák alatt műszerrel vizsgálják, így az emberi tévedés szinte teljesen kizárt. 

Az emberi szemet mégis nehéz becsapni, mivel maga a hordozóréteg nem azonos, bizonyos fényviszonyok között sajnos látszódhat az eltérő ayagok szerkezeti különbségeiből adódó, nagyon enyhe felbontásbeli (mert mint tudjuk a valós fa struktúráját ábrázoló fényképről van szó), de inkább fényességbeli eltérés. A mai mesterséges felületű beltéri ajtók minőségben összehasonlíthatatlanok az 5-10 évvel ezelőtti ajtókkal, de a valódi fát még mindig nem sikerült tökéletesen visszaadni. 

A bemutatótermünkben található ajtók esetében a tokfóliák kiválasztását több hónapos kísérletezés és tesztelés előzte meg, leheletnyi eltérés csak egészen ritka esetben tapasztalható, és annak mértéke szinte sosem zavaró. Ennek az apró hibának a mérlegelésénél érdemes a vásárlónak figyelembe vennie a termék árát, de akit még ez sem kárpótol, annak inkább nemesfa vagy festett beltéri ajtót ajánlunk figyelmébe.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!Ajtóház

Több mint tizenöt évnyi beltéri ajtóval szerzett tapasztalatunkat gyúrtuk össze ebbe a menüpontba így azt gondoljuk, hogy itt valódi segítséget nyújtunk a Beltéri ajtóval kapcsolatos problémák megoldására. Igyekszünk szinte konyhanyelven érthetően és szemléletesen elmagyarázni milyen buktatókra érdemes odafigyelni vásárlásnál vagy a falnyílás kialakításánál, szakszerű szemléltető videókat készítünk, aminek segítségével könnyen megértheted mire és miért van szükség és hogyan valósítsd meg, vagy akár hogyan mérd fel egyszerűen a beltéri ajtókat fogadó falnyílások méretét. Ha van egy kis időd olvasgass egy kicsit, hiszen mindig olcsóbb a bajt megelőzni, mint utólag helyrehozni a hibákat.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ennek az egyszerű űrlapnak a segítségével!

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »