Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Kérdezz-felelek

Mi az az egyedi vagy méretre gyártott beltéri ajtó?

Termékpalettánk zöme egyedi gyártású beltéri ajtó kategóriát képviseli.

A méretre gyártott beltéri ajtó általában a lakásfelújítások és a nem kellően figyelemmel kísért építkezések ajtajai. Ahogy sajnálatosan nálad is előfordulhat, ha nem figyelsz és hagyod a házad magától felépülni, hogy könnyen abban a helyzetben találod magad, hogy bizony a szükségszerű falkáva kialakítások után 700 mm széles fürdőszoba falnyílásba és egy 850 mm-es szoba falnyílásába kell beltéri ajtót varázsolnod. Ebben az esetben általában az MSZ szabványos sztenderd nyílászáró kiesik. Ilyenkor jön a 4-6 hét alatt elkészülő egyedi ajtó. 

Ezeknél a termékeknél az egyedi általában azt jelenti, hogy a tokszár vagy a tokfelső méretre szabásával centiméter pontossággal készül az ajtó. Sokszor kérdezik az emberek, hogy a tokborítás és a kilincs magassága vagy a zárszerkezet méretezhető-e egyedi igény szerint. Általánosságban elmondható, hogy nem. A tokborítások általában gyártói beállítások szerint 5 0mm és 60 mm közötti szélességi méretben változnak, de nagyon fontos ezek a paraméterek már nem változtathatóak. Ilyen például a Phoenix betéri ajtónk is

A dekorfóliás vagy laminált ajtók estében kasírozással, az igényes furnér ajtó esetében vákuum ágyas technologiával. A fóliák méretre szabva érkeznek a gyártókhoz, így nem valószínű, hogy néhány ajtó kedvéért rendelnek egyedi széles fóliát és a görgősorokat sem szerelik át a kedvünkért sajnos. A zárak bemarása legyen az bb, pz vagy fürdőszobai zár, szinte mindig CNC technologiával készül, így az sem valószínű, hogy átprogramozzák a kedvünkért a gépparkot. Tehát az egyedi gyártású beltéri ajtó azért egyedi, mert képes illeszkedni kis túlzással bármely falnyílásmérethez, de a tokprofilon nem változtathatsz, nem fog letakarni akármit, nem fog két tok összeérni egybeforrni stb. 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!Ajtóház

Több mint tizenöt évnyi beltéri ajtóval szerzett tapasztalatunkat gyúrtuk össze ebbe a menüpontba így azt gondoljuk, hogy itt valódi segítséget nyújtunk a Beltéri ajtóval kapcsolatos problémák megoldására. Igyekszünk szinte konyhanyelven érthetően és szemléletesen elmagyarázni milyen buktatókra érdemes odafigyelni vásárlásnál vagy a falnyílás kialakításánál, szakszerű szemléltető videókat készítünk, aminek segítségével könnyen megértheted mire és miért van szükség és hogyan valósítsd meg, vagy akár hogyan mérd fel egyszerűen a beltéri ajtókat fogadó falnyílások méretét. Ha van egy kis időd olvasgass egy kicsit, hiszen mindig olcsóbb a bajt megelőzni, mint utólag helyrehozni a hibákat.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ennek az egyszerű űrlapnak a segítségével!

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »