Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Kérdezz-felelek

Garázsra milyen beltéri ajtót tegyek?

Ajtóház

Az Ajtóház beltéri ajtók kivitelüknél fogva nem ideálisak olyan légterek elválasztására, amelyeknél a két légtér között jelentős hőkülönbség adódhat, mint például a fűtelen garázs és a nappali szoba. A beltéri ajtó lapja szendvics szerkezetű, azaz amennyiben a külső oldala az ajtónak hidegebb, mint a belső oldala úgy a beltéri ajtó a fizikának engedelmeskedve a hűvösebb légtér felé meghajolhat. Ilyen esetekben inkább alkalmazzunk dupla ajtót vagy erre alkalmas szigetelt fa bejárati ajtót. A dupla ajtót nem tudom ajánlani, hiszen a többletköltség mellett még a használata is nehézkes, gondoljunk arra, hogy tele szatyrokkal a kezünkben egy nagybevásárlás után két ellentétesen nyíló ajtón átverekedni magunkat felettébb bosszantó lehet. Javaslom inkább egy kültérre is alkalmas bejárati ajtó alkalmazását. Persze most sokan felhördülnek, hogyan nézne ki egy klasszikus kazettás kültéri ajtó a modern lakásban. Természetesen erre is van már megoldás, hiszen megjelentek a piacon az úgynevezett rétegelt lemez bejárati ajtók, mint például a Tokio. Ezen ajtók felépítésükben szinte teljesen megegyeznek egy lemezelt belső ajtó felépítésével, azzal a különbséggel, hogy a magkitöltésük egy hőszigetelő lemez, mely megfelelően stabilizálja a szerkezetet statikailag is. A lemezelés miatt a felületük teljesen sima, így könnyen kialakítható belőlük egy, a beltérivel teljesen azonos kinézetű Gunma ajtó. Az üvegezésük a kivitelnek megfelelően 2 vagy 3 rétegű hőszigetelő üveg, amely szintén lehet azonos a választott szobai párjával, így készülhet akár screen katedrál üveggel vagy nagyobb felületek esetén akár ragasztott biztonsági üveggel is. Ha ezek közül még nem tudott választani, ajánlom figyelmébe a Phoenix beltéri ajtót is: 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!Ajtóház

Több mint tizenöt évnyi beltéri ajtóval szerzett tapasztalatunkat gyúrtuk össze ebbe a menüpontba így azt gondoljuk, hogy itt valódi segítséget nyújtunk a Beltéri ajtóval kapcsolatos problémák megoldására. Igyekszünk szinte konyhanyelven érthetően és szemléletesen elmagyarázni milyen buktatókra érdemes odafigyelni vásárlásnál vagy a falnyílás kialakításánál, szakszerű szemléltető videókat készítünk, aminek segítségével könnyen megértheted mire és miért van szükség és hogyan valósítsd meg, vagy akár hogyan mérd fel egyszerűen a beltéri ajtókat fogadó falnyílások méretét. Ha van egy kis időd olvasgass egy kicsit, hiszen mindig olcsóbb a bajt megelőzni, mint utólag helyrehozni a hibákat.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ennek az egyszerű űrlapnak a segítségével!

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »