Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Kérdezz-felelek

Mi az a tömör fa beltéri ajtó?

Az igazi, a klasszikus, a jól bevált. Aki lakásfelújításra adja a fejét és a szülei régebbi házát vagy lakását modernizálja, általában ezeket az ajtókat találja otthonában és szedi ki őket amint lehet.

Jártában, keltében mást nem is nagyon lát az ember a barkácsáruházak polcain pallótokos és gerébtokos verzióban.

Aki nem minden nap foglalkozik a beltéri ajtópiac divatirányzataival, meglepődik a bemutatóteremben, hogy beltéri ajtó lehet más is: laminált, festett MDF, furnérozott. Általánosságban elmondható, hogy a kezeletlen barkácsáruházas beltéri fa ajtó gyenge minőségű, tele van fahibával és nincs megfelelően szárítva. A cél a termék legolcsóbbá tétele, így a beltéri ajtótok kivitele „falazós”. A megvásárlása után még számtalan munka van vele, mire otthonunk dísze lehet. A ráfordított összeg és munka miatt általában a végén drágább, mint egy laminált ajtó. Az ajtók légzáró gumitömítés nélkül készülnek és kizárólag a minimál igényeknek felelnek meg. Olyan helyeken alkalmazzák, ahol a funkcionalitás messze megelőzi az esztétikai igényeket.

Mi az a falkáva, falfül?

A felületkezelt tömör fa ajtó

Kidolgozásában a fenti ajtó szöges ellentéte. Kidolgozott részletek, finoman megmunkált felületek jellemzik. Szinte kizárólag utólag szerelhető, állítható tokos kivitelben készülnek légzáró gumitömítésekkel méretre gyártva. Sok kültéri nyílászáró gyár sajnálatosan a rettentő sok kézimunka miatt és a hosszadalmas felületkezelés miatt feladta a gyártását. A belső ajtó anyag- és munkaigénye megegyezik egy bejárati ajtó készítésével, azonban annak csak töredék értékén kerül a fogyasztókhoz. Megjelenésében és minőségében a nemesfa beltéri ajtó méltó ellenfelei. Az ajtó gyártásának azonban vannak korlátai, nem készíthető belőle sík felületű, tele ajtó. A csapok és betétek miatt többnyire mediterrán jelleget sugároznak. Az üvegbetét ólomüveg vagy igényes katedrál üveg. A tele ajtó az üveges pár betétes verziója, ami úgynevezett domború betétekkel készül. A hasonló fazonú furnéros ajtókhoz képest jelentős eltérés csak az ajtó üvegező léceiben van. A tömör ajtók lécei az ajtólap síkjába simulnak, így méginkább fokozzák minőségi megjelenését. A tömörfa kategoriában megjelent egy új irányzat, mely elhozta a tömörfa szerelmeseinek a modern ajtót.

Az ajtó színei a narancsos cseresznyéről és bársonyos mahagóniról dióbarnára és wenge színre változtak. A ívek és betétek eltűntek, lett helyette szögletes formavilág savmart vagy screen üveggel, valamint kilincs, szögletes rozettával.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!Ajtóház

Több mint tizenöt évnyi beltéri ajtóval szerzett tapasztalatunkat gyúrtuk össze ebbe a menüpontba így azt gondoljuk, hogy itt valódi segítséget nyújtunk a Beltéri ajtóval kapcsolatos problémák megoldására. Igyekszünk szinte konyhanyelven érthetően és szemléletesen elmagyarázni milyen buktatókra érdemes odafigyelni vásárlásnál vagy a falnyílás kialakításánál, szakszerű szemléltető videókat készítünk, aminek segítségével könnyen megértheted mire és miért van szükség és hogyan valósítsd meg, vagy akár hogyan mérd fel egyszerűen a beltéri ajtókat fogadó falnyílások méretét. Ha van egy kis időd olvasgass egy kicsit, hiszen mindig olcsóbb a bajt megelőzni, mint utólag helyrehozni a hibákat.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ennek az egyszerű űrlapnak a segítségével!

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »