Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Kérdezz-felelek

Mi a festékszórt MDF beltéri ajtó?

Ebben a prémium kategóriában, ha valóban ajtó szaküzletben jársz és nem a barkács áruház polcain keresgélsz, már nem a kézzel mázolt ajtókkal találkozol. A mai kor igényes vásárlóinak megfelelő festett ajtók már általában marható felületűek és gépi felületkezeléssel ellátottak.

A prémium kategóriás festékszórt beltéri ajtó 

a felület kialakításában teljes szabadságot biztosít Neked az ajtó színét és a marási motívumokat tekintve egyaránt. Számos nemesfa ajtó faberakás motívuma visszaköszönhet bennük, így látványilag további lehetőségeket biztosít minden vásárló számára a színek összehangolásánál. Egy picivel olcsóbb árkategória az egyedi ajtógyártásban a nemesfa ajtók jól ismert formáival. 

A festett MDF ajtók alapanyaga az úgynevezett MDF anyag, 

amely színében hasonló a farostlemezhez, viszont mind anyagában, mind minőségében egy teljesen más anyag. Az MDF sokkal finomabb szerkezetű farostokból és erősebb ragasztó keverékéből áll. Ezáltal egy igen masszív, erős formatartó anyag, így az MDF jól marható, vágható és festhető ajtógyártási alapanyag. Az MDF beltéri ajtó élei is viszonylag alaktartóak, hasonlóan a fához, ezért az MDF élek festésével sincs probléma. 

Az MDF ajtó festése több rétegben történik, poliuretán lakkozással. 

Első lépésben finomra csiszoljuk az MDF ajtó mart, megmunkált részeit, majd egy izoláló réteg kerül a felületre, ami leköti a rostokat és egy kemény, jól csiszolható felületet képez. Az MDF ajtó száradása és csiszolása után az ajtó alapozása következik egy fehér színű, magas töltőanyaggal rendelkező poliuretán festékkel. A száradás után újból csiszoljuk az MDF beltéri ajtó éleit és a felületét, majd a portalanítás után történik az ajtó festés, ekkor visszük fel a fedőlakk réteget az MDF ajtó felületére. 

A színt általában a lakás belső hangulata határozza meg, amely a vakító hófehértől a beige vagy kávészínen át, a csokoládé barnáig vagy feketéig a szívárvány bármely színeiben pompázhat. A festett fehér ajtó ismét nagy divat lett méltán, hiszen jól illeszkedik mind a klasszikus polgári hangulatú lakáshoz, mind a modern, minimál, desing fekete – fehér kontrasztos tervekhez. A polgári lakásbelsőhöz illő ajtó gyártásánál a marásminták megválasztásánál klasszikus profil mintával dolgozunk és gyakran használunk íves formákat, míg a minimál dizájn belső ajtó tervezésénél a szögletes és lencse profilminták, illetve a határozott egyenes vonalak és a fém csík a meghatározó munkáink során.

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!Ajtóház

Több mint tizenöt évnyi beltéri ajtóval szerzett tapasztalatunkat gyúrtuk össze ebbe a menüpontba így azt gondoljuk, hogy itt valódi segítséget nyújtunk a Beltéri ajtóval kapcsolatos problémák megoldására. Igyekszünk szinte konyhanyelven érthetően és szemléletesen elmagyarázni milyen buktatókra érdemes odafigyelni vásárlásnál vagy a falnyílás kialakításánál, szakszerű szemléltető videókat készítünk, aminek segítségével könnyen megértheted mire és miért van szükség és hogyan valósítsd meg, vagy akár hogyan mérd fel egyszerűen a beltéri ajtókat fogadó falnyílások méretét. Ha van egy kis időd olvasgass egy kicsit, hiszen mindig olcsóbb a bajt megelőzni, mint utólag helyrehozni a hibákat.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ennek az egyszerű űrlapnak a segítségével!

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »