Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Kérdezz-felelek

A gyerekbiztos üveges beltéri ajtókról

Üveges beltéri ajtó és a gyerek..

gyerekbiztos beltéri ajtóBár szerencsére rendkívül ritka eset, de szülők részéről az egyik legnagyobb aggály, hogy a lakásban rohangáló, bicikliző gyermek a játék hevében szerencsétlenül találkozik össze az üveges ajtóval. Belegondolni is rossz egy ilyen jellegű baleset kimenetelébe, ezért - bár a beltéri ajtó puszta üvegezésével is elképesztő dizájn hatást lehet elérni - a gyerekes szülők szorongva szemlélik ezeket az ajtókat.

Természetesen nem a tele ajtó a megoldás, okos választással vagy néhány ügyes opcióval akár óvodát is üzemeltethetsz otthon.

Lehetséges megoldások az ajtók biztonságossá tételére

gyerekbiztos beltéri ajtóKis üvegfelületű design ajtót választasz, hiszen minél kisebb az üveg fesztávolsága (mérete), annál kevésbé érzékeny a felületi behatásokra. Ezeknél az ajtóknál jóval kisebb az esélye annak, hogy a becsapódó gyermek közvetlenül az üveggel találkozzon.

Nem csak kiskocka típusú üvegezésekben gondolkozhatsz, elegendő a felület kiterjedését csak egyik irányban lecsökkenteni, így függőleges, vagy vízszintes csíküvegezésekkel is játszhatsz.

Javasolt modellek: Boston, Marseille, Akita

Ha ragasztott biztonsági, vagy edzett üveggel rendeled meg beltéri ajtódat, az irodaházak üvegportáljaihoz, vagy a telefonfülke üvegezéséhez hasonló biztonságos üveget teszünk az üveges beltéri ajtódba. Az ilyen típusú üvegezés feláráról érdeklődj értékesítőinknél!

gyerekbiztos beltéri ajtóEleve biztonsági üveges ajtót választasz. Ezek az ajtók törés szempontjából éppoly ellenállóak, mint a jól ismert dohányzó- vagy étkező asztalok, tehát az ajtó üvegének eltöréséhez minimum egy 10 éves igazi izomgyerek, és egy 3 kg-os kalapács szükséges, a sikeres pusztítást követően pedig  törött üveg struktúrája minden esetben megakadályozza a sérüléseket.

Javasolt modellek: Monte Carlo ajtóNew York ajtó

    
         
    
              

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!Ajtóház

Több mint tizenöt évnyi beltéri ajtóval szerzett tapasztalatunkat gyúrtuk össze ebbe a menüpontba így azt gondoljuk, hogy itt valódi segítséget nyújtunk a Beltéri ajtóval kapcsolatos problémák megoldására. Igyekszünk szinte konyhanyelven érthetően és szemléletesen elmagyarázni milyen buktatókra érdemes odafigyelni vásárlásnál vagy a falnyílás kialakításánál, szakszerű szemléltető videókat készítünk, aminek segítségével könnyen megértheted mire és miért van szükség és hogyan valósítsd meg, vagy akár hogyan mérd fel egyszerűen a beltéri ajtókat fogadó falnyílások méretét. Ha van egy kis időd olvasgass egy kicsit, hiszen mindig olcsóbb a bajt megelőzni, mint utólag helyrehozni a hibákat.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ennek az egyszerű űrlapnak a segítségével!

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEAjtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁRAjtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »