Kérdezz-felelek

Toalettre kényelmi zárat!

A WC ajtóra WC zárat.. "És mi az a WC zár?" - mindennapos kérdés a bemutatótermünkben. A WC zárat a rendszeresen zárandó helyiségek gyorsabb, egyszerűbb reteszelésére találták ki, továbbá ideális megoldás a bereteszelt beltéri ajtók gyors és egyszerű kinyitására, amennyiben azt a vészhelyzet indokolja (beszorult, kétségbeesett kisgyerek, vagy elájult nagymama).

Amennyiben a hagyományos tollas kulcsos, másnéven BB zárszerkezetet alkalmazzuk a hozzá való kilincsgarnitúrával, akkor az ajtóból minden esetben kiáll egy darab kulcs, ami csak egy oldalról biztosít nyithatóságot.

A WC zár esetében a zárandó helyiség belső oldalán egy fix és eltávolíthatatlan karocska biztosítja a zárhatóságot, kívülről pedig egy bármilyen pénzérmével forgatható, benútolt érme formájú elem.Szinte minden beltéri ajtó kilincsnek van WC záras kivitele, de ezek a kilincsek a több mechanikus alkatrésznek köszönhetően 10 – 20 % al drágábbak hagyományos BB – záras társaiknál, és az ajtóban lévő zárszerkezet is speciális darab. A fenti praktikumoknak köszönhetően már több olyan lakásba szállítottunk beltéri ajtót, ahova a összes kilincs WC-záras kilincsként lett megrendelve.

WC záras kilincsek javasolt alkalmazási területe: WC-k, mosdók, gyerekszobák, stb...

wc zárwc zár

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETEInformáció gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtód árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtókat szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

RAKTÁRÚj raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet