Ajtóház
Ajtóház
Ajtóház

Kérdezz-felelek

Küszöb kérdés...

Automata küszöb a fadarab helyett!

Ma már nem divat faküszöböt tenni a beltéri ajtó alá, senki nem akar esni-kelni egy, a padlóból kiálló fadarabban, ráadásul a mesterséges felületű ajtóknál (laminált, CPL) külön problémát jelent a színazonos tölgyfa küszöb megvalósítása, egy olyan modern Ajtóház beltéri ajtóknál mint pl. a Monte Carlo még belegondolni is rossz egy ilyen faküszöbös összhatásba.

Beltéri ajtó

Küszöb nélkül viszont nincsen szigetelés

hiába a legfantasztikusabb hangszigetelő ajtólap, olyan mintha egy 42 dB-es hangszigetelésű ablakot csak résnyire kinyitnánk, vagy ha az autóban 120 km/h sebességnél csak egy ici-picit lehúznánk az ablakot - oda minden.

Ennek a problémának a megoldására lett kitalálva az automata küszöb, ami egy végtelenül egyszerű és ötletes megoldást jelent a hétköznapi beltéri ajtó szigetelési problémájára.

Az automata küszöb szinte sosem látszik, 

mivel az ajtó nyitott pozíciójában az ajtólap aljában, visszahúzott állapotban pihen, míg csukott állapotban leereszkedik egy gumicsík és elzárja az alsó részt. A működtetésért egy kis gomb a felelős, ami szintén nem látszik, hiszen az ajtótok pánt felőli, falc oldalában található (tehát bent a sarokban), és azt maga az ajtó tokja vezérli mechanikusan.

Az ilyen küszöbök további előnye, hogy a két helyiség közötti burkolatváltás nincs összefüggésben az ajtóval, tehát az ajtó nem igényel semmi padlóval kapsolatos kiegészítőt, ha a dizájn úgy óhajtja, az lehet az összes helyiségben ugyanaz a burkolat mindenféle elválasztó nélkül.

Mivel a lakáson belül gyakran változik a padlószint magassága, 

s gyakran az ajtószárny által kirajzolt területen belül is sokszor fél-, illetve egy centiméteres eltérés adódik a padlóburkolatban, az automata küszöb egyedi beállíthatósága elengedhetetlen, ezért minden szerkezet rendelkezik állítási lehetőséggel, aminek segítségével finoman behangolhatjuk a küszöbünk működési tartományát.

Egyszerű, praktikus és olcsó, hiszen egy ajtóba kb. 10 000 Ft. körül van a beültetése, ezért felejtsük el a faküszöböt!

Beltéri ajtó

    
         
    
              

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk! A feltüntetett bruttó árak a 27%-os áfát tartalmazzák.

Általános szerződési feltételekAdatvédelmi nyilatkozat
Ajtóház

ELAKADTÁL? SEGÍTÜNK!



Ajtóház

Több mint tizenöt évnyi beltéri ajtóval szerzett tapasztalatunkat gyúrtuk össze ebbe a menüpontba így azt gondoljuk, hogy itt valódi segítséget nyújtunk a Beltéri ajtóval kapcsolatos problémák megoldására. Igyekszünk szinte konyhanyelven érthetően és szemléletesen elmagyarázni milyen buktatókra érdemes odafigyelni vásárlásnál vagy a falnyílás kialakításánál, szakszerű szemléltető videókat készítünk, aminek segítségével könnyen megértheted mire és miért van szükség és hogyan valósítsd meg, vagy akár hogyan mérd fel egyszerűen a beltéri ajtókat fogadó falnyílások méretét. Ha van egy kis időd olvasgass egy kicsit, hiszen mindig olcsóbb a bajt megelőzni, mint utólag helyrehozni a hibákat.

Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot ennek az egyszerű űrlapnak a segítségével!

Ajtóház

HOGY HASZNÁLD A WEBOLDALT?



Ajtóház

Kedvenc ajtóid

Ha a szívecskére kattintasz, később is könnyen megtalálod kedvenc ajóidat.

Ajtóház

Bemutatóterem

Ezt az ajtót bemutatótermünkben élőben is megnézheted.

Ajtóház

Referenciák

Erről az ajtóról beépítés után készült képeket is találsz referenciáink közt.

Ajtóház

Gyorsnézet

Nézd meg az ajtó legfontosabb tulajdonságait, anélkül hogy belépnél a termékoldalra.

Ajtóház

Termékoldal

Tudj meg mindent az adott ajtóról és variációiról!

Ajtóház

Árajánlatkérő

Ide a termékoldalon tudod az ajtókat beletenni. Így több termékről is tudsz egyszerre ajánlatot kérni.

Ajtóház

BELTÉRI AJTÓ MEGRENDELÉS MENETE



Ajtóház

Információ gyűjtés

Mielőtt ellátogatsz hozzánk, tájékozódj honlapunkon a beltéri ajtó kategóriák, felületek, színek tekintetében. Segít a referenciák menüpont, ahol vásárlóink otthonában beépítve, valóságos környezetben tekintheted meg az ajtókat. Keresd fel Felület összehasonlító oldalunkat is!

Ajtóház

Megrendelés

Mikor egy kicsit letisztult, hogy mit szeretnél, látogass el a hozzád közelebb eső Ajtóház bemutatóterembe! Itt értékesítőnk megadja a szükséges tájékoztatást, kiszámolja az elképzelt beltéri ajtók árát, melynek –  megrendelés esetén – 50%-át kell előlegként befizetned.

Ajtóház

Helyszíni felmérés

Ha igényled, szakértő kollégánk ellátogat ingatlanodba; szemrevételezi, véleményezi és felmérni a beltéri ajtónyílásokat. Ha rendben van, kezdetét veszi a gyártás, melynek menetéről email-ben kapsz pontos értesítést.

Ajtóház

Fizetés

Amikor elkészült az ajtód, raktárra érkezett, rendezned kell a megrendelés végösszegét utalásos vagy készpénzes fizetési formában. A fizetést követően a megrendelésnek és igényednek megfelelően, telepítjük, szállítjuk vagy el tudod szállítani a beltéri ajtóidat.

Ajtóház

Telepítés

Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink az előre egyeztetett időpontban a helyszínre érkeznek, és megkezdik a telepítést. A telepítési időigénye körülbelül fél-egy óra ajtónként. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött: a beltéri ajtók szakszerűen beállítva, a szemetet zsákba gyűjtve ér véget a munkánk.

Ajtóház

Karbantartás

Beltéri ajtóid beépítést követően karbantartás nélkül évtizedekig teszik majd dolgukat. Nyílnak-csukódnak, szemet gyönyörködtetnek, szigetelnek. Ha valamelyik beltéri ajtód megsérül, vagy csak megváltozott az ajtóval kapcsolatos elképezlésed (pl. más üvegezést vagy nyitásirányt szeretnél) kérünk vedd fel a kapcsolatot irodánkkal! Segítünk.

Ajtóház

RAKTÁR



Ajtóház

Új raktárunk címe: Budapest, X. kerület, Maglódi út 8.

» Térkép

Ajtóház | Professzionális beltéri ajtó szaküzlet
részletek »